Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepocieszona ja

Nie podoba mi sie JEGO zachowanie, jak mu o tym powiedzieć?

Polecane posty

Gość niepocieszona ja

Mój facet z którym jestem 4 miesiące ciągle ale to ciągle gada o seksie. Ciągle zartuje o seksie, ciągle słysze teksty typu " mam orgazm", gdy mnie rpzytula to też wykonuje ruchy jak w czasie seksu, ciągle ten temat sie przewija. On jest jakby opętany seksem. Lubię seks ale po co o tym ciągle tak gadać? Nie wiem jak dac mu do zrozumienia ze jest to żałosne i mnie wkurza

Gość niepocieszona ja
Jeszcze gdyby on miał 18 lat, ale to stary chłop 30-letni:-(

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
Mam podobnie :) Cięgle myślę o seksie i może za często o tym mówię :)

Gość niepocieszona ja
Doradzi mi tu ktoś?Naprawd ę jest to dla mnie dość zaskakujące ze dosrosły facet tak sie zachowuje

Gość niepocieszona ja
czy ktoś z was spotkał się z kims takim?

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
No i też mam 30 lat :)

Gość niepocieszona ja
ivvvvv a ty ejstes kobieta czy facetem? Na początku było to nawet smieszne ale teraz to juz mnie to wkurza, ciogale jeden temet albo ciągle jakies aluzje. On juz sam nieraz mówi ze musi sie chyba leczyć:-(

Gość niepocieszona ja
Ciągle kochać mu się chce. Najlepiej kilka razy w tygodniu. Ja nie lubię seksu, dla mnie może go nie być w ogóle, daję mu raz w miesiącu.

Gość powiedziec wprost ze to ci
sie nie podoba,drazni cie i zeby przestal

Gość niepocieszona ja
Ciągle kochać mu się chce. Najlepiej kilka razy w tygodniu. Ja nie lubię seksu, dla mnie może go nie być w ogóle, daję mu raz w miesiącu.

Gość jutrokto
Zwyczajnie: po prostu i stanowczo, choć spokojnie powiedzieć mu prosto w oczy: - nie podoba mi się twoje zachowanie - sprawę seksu uważam za intymną i gadanie o nim bez przerwy nie ma sensu - zachowywanie się prowokacyjne w czasie niestosownym uważam za prostackie i sobie je wypraszam - seks jest dla mnie uzupełnieniem uczucia, a jeżeli ty uważasz inaczej, to raczej zerwij znajomość ze mną, a zacznij oszczędzać na wizyty w agencji towarzyskiej. Bo twoje zachowanie może być tolerowane tylko w tym miejscu. Nie rozumiem, jeżeli coś ci się nie podoba, jeżeli chłop cię drażni już teraz, to jak wyobrażasz sobie dalsze z nim życie? A poza tym: czy chcesz być dla niego plastikową lalką, na której będzie się wyżywał kiedy i jak chce??? A szacunek dla samej siebie??? Wcale się nie cenisz?

Gość niepocieszona ja
ta powyżej odpowiedz to podszyw, ja tez lubię seks ale nie rozumiem po co gadac o tym na okrągło

Gość niepocieszona ja
Dziś rozmawiamy przez telefon cos mu tam powiedziałam a on mi mówi że miał teraz orgazm:-( No normalnie jak jakis 15 latek.

Gość niepocieszona ja
jutrokto masz rację, nie chce byc plastikową lalką i dlatego mi się to jego zachowanie nie podoba. Nieraz jst tak ze chciałabym się przytulic a on odrazu zaczyna sie ruszać jak do seksu albo coś już o tym wspomina i pyta "sex, sex???" Nie wiem to chyba nie ejst normlane?:-(

Gość gduqwdnbas
to jakiś idiota

Gość niepocieszona ja
Sama nie wiem jak mam to jego zachowanie odbierać. Niby mu zależy ale od tego ciaglego gadania o jednym zastanawiam się nad czym mu tak naprawde zależy.

oczywiście to da sie leczyć....po prostu musiałby isć na terapię.. A czy on widzi u siebie problem, to już inna bajka...

A może twoje reakcje na jego zachowanie w jakiś sposób sugerują mu, że ci się to podoba, bawi, albo nie przeszkadza i on nie widzi w tym nic złego?

Gość to jakis *&(((*)(
jakis idiota