Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y6565

nóż w kieszeni się otwiera, gdy się czyta o podwyżkach w rzadzie

Polecane posty

Gość y6565

nosz cholera jasna :o. Znowu jakies podwyzki sobie przyznali, za co? A zwykly czlowiek co ma zrobic? Wszystko zgarniaja dla siebie. Szlag trafia. Mam ochotę wyjechać z tego kraju ale za bardzo jestem przywiazana do ojczyzny i swojej rodziny. W tym kraju 0 perspektyw :(/

Gość mnietek podnietek
trzeba bylo sie uczcyc porzadnie startowac w wyborach i zostac ministrem

Gość y6565
niejeden człowiek bez wykształcenia rzadzilby lepiej niz obecni. Wiec nie pierdziel, ze moglam sie ksztalcic zeby zostac ministrem. Po prostu szlag mnie trafia, kiedy ciagle czytam, ze znowu jakies nagrody i podwyzki sobie przyznali. A dla zwyklego czlowieka nic, bieda i bezrobocie.

Dlatego popieram wszelkie odłamy bandytyzmu, napadów na bank i oszustw skandując jednocześnie CHWDP. Mam nadzieje że cały rząd skończy tak nędznie jak reszta pod Smoleńskiem. Życzę im tego z całego serca. Niech ich cierpienie będzie moją rozkoszą.

Gość Dziwi mnie że jeszcze
Będzie jeszcze gorzej! Obiecywał Tusk druga Irlandndie,a my jesteśmy sprzedawani sukcesywnie.Dług nam urósł trzykrotnie większy od długu towarzysza Gierka. " OBY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ" Pamiętacie słowa rudego? Im żyje się lepiej ich pociotkom,kolesiom,a my szaraczki przymieramy z głodu!😡

Gość on lubi o tym mówić
bo pewnie go żona w łóżku drapie takimi skorupami na piętach :D

za robotę się weżcie hrabiowie na kredyt bo zaległosci macie , w końcu trza będzie [ aż dziw jaki nasz Rząd miłosierny] wywalic was na ulicę na zbitą mordę zadłuzency- golasy

hahahahahahaha mnie w przeciwienstwie do was biedoto ujadajaca na Rząd na pumex stac

Gość y6565
jak kolejne wybory znowu wygra PO to ja jednak powaznie pomysle o emigracji. W tym kraju nie da się godnie żyć. Będę narzekać i wam nic do tego. Podziwiam niektórych, ze was nerwy nie biora z powodu takiej sytuacji w kraju.

Gość on lubi o tym mówić
haha oooo jaki luksus :D no to zapierdalaj pumeksem jesli nie wiesz co to pedicure :) i przekaż żonie coby nie musiała ich skubać bo widze, że bardzo cie to dręczy :D