Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co teraz?

Nagle stracił zainteresowanie?!

Polecane posty

Gość no i co teraz?

Od 2 miesięcy interesował się mną pewien chłopak. Przez ostatnie kilka tygodni spoglądaliśmy na siebie już bardziej odważnie i ostatnio nawet uśmiechy były, których noo nie dało się odczytywać dwuznacznie. Od 3 dni zero zainteresowania?! kolesie to debileeeee. nagle mu się odwidziało?! znudziłam mu się? o co chodzi?!

Gość no i co teraz?
no raczej nie :D

Gość qeweqew
Pewnie uznał że nie jesteś zainteresowana i odpuścił. Facet jak nie dostanie czytelnego sygnału, to nie zadziała.

Gość wredniucha10
zobaczył nowe mięso na horyzoncie

Gość sdjbdsjn
Quewekew- co ty pierdolisz... jeszcze nie wszyscy faceci są niepełnosprawni, na szczęście.

Gość fsdfds
Za to większość głupich księżniczek jest na pewno "niepełnosprawna" mentalnie.

Gość no i co teraz?
spadaj podszywie. Jak mam przejąć inicjatywę? Patrzeć się nadal? Zainicjować jakąś sytuację w której można by było się odezwać do siebie?

Gość h, hmmm hm hm
nie wiem.... może miał zły dzień - jak tak się patrzy już od dawna to tak by nie odpuścił...... wiem po sobie :P :) i zgadzam się z innymi czeka na jakiś znak od Ciebie

Gość no i co teraz?
Nie chodzę do gimnazjum i to, że piszę tu aby się kogoś poradzić, to wcale nie znaczy, że jest to mój największy problem życiowy. Zresztą bez różnicy co tam wam w główkach siedzi ;) no to jak mam się zachowywać? spojrzenia i uśmiechy nie zrobią na nim żadnego wrażenia...bo to już standard który jak widać mu się znudził :/

Gość blelekekekeke
Mam ten sam przypadek

Gość h, hmmm hm hm
kiedyś może samo się rozwiąże..... jestem w takiej samej sytuacji :) :) Ja Jej nie poderwe (mam jakąś paniczną fobie wobec Niej), Ona mnie także nie....

Gość dwa miesiące się
uśmiechać i nic a wiosna idzie :)

Gość no i co teraz?
i maturka i we gonna never meet again ;) koleżanka mówi, że pewnie jest nieśmiały i się wstydzi. no ale to co mam zrobic? :D nie moja wina. Kumpela się już wkurza i każe mi coś z tym zrobić, bo zwykle pojawia się w tych miejscach co my i ją to drażni że cały czas ma go przed oczami... jak mogę subtelnie go skłonić do pierwszego kroku?!

Gość adads
Sama zrób pierwszy krok, a nie będzie jego skłaniać. Korona ci z głowy spadnie?

Gość zupazuip
przytul się do niego :classic_cool:

Gość no i co teraz?
Spadnie. Szczególnie kiedy okaże się że ma mnie za idiotke :d Nie jestem na tyle odważna.

Gość aaweź
olej go ;/ jak z niego taka pypa to co się będziesz przejmować?! jakby miał jaja to by działał.

Gość no i co teraz?
nie.

Gość załatw to tak
wgnieć w ścianę i pocałuj a potem odejdź jakby nic się nie stało i unikaj kontaktu wzrokowego. nie będzie mógł spać po nocach xD a na następny dzień będziesz miała pierścionek zaręczynowy na palcu. problem? ;d

Gość fruuuuuuuuu
wywnioskowałaś to, że mu się podobasz bo się na ciebie patrzył? WOW

Gość derek22222
A co jak spojrzę na jakąś starszą panią w autobusie to co ona ma sobie myśleć, przecież to trochę dziecinada poza tym jak miał stracić zainteresowanie jak nawet z nim nie rozmawiałaś

Gość iooppooooooooooo
up

Gość no i co teraz?
Jeśli na starszą babę w autobusie gapisz się od dłuuuuuuższego czasu i jak nawiążecie już ten kontakt wzrokowy to wpatrujecie się w siebie bez przerwy kilkanaście sekund i uśmiechacie się do siebie, to mogę mieć podejrzenia, że ona Ci sie podoba. Skoro na każdej przerwie śledził za mną wzrokiem i spoglądał jak przechodził obok, uśmiechał się itp to chyba mogę przypuszczać, że był zainteresowany moją osobą... no jeju! :D Można być zainteresowanym osobą której się jeszcze nie zna. Właśnie chyba to zainteresowanie budzi w nas chęć poznania.

Gość dokladnietak
Autorka ma racje. No bo skoro zauwazyla juz ze sie na nia patrzy to chyba musi cos w tym byc. Przeciez nie codziennie posadzamy ludzi zerkajacych na nas "na pewno mu sie podobam". Ogar ludzie.

Gość domamamama
i jak z tym kolesiem? dalej du*pa z niego czy wziął się do roboty? xd