Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jej.. :((

Czy to bedzie chamskie z mojej strony ? :(

Polecane posty

Moj znajomy byl z pewna dziewczyna, w miedzyczasie spodobalam mu się, powiedziałam do kolezanki ze jest fajny (ona oczywiscie wypaplała-ja nie miałam zamiaru by to tak wyszło ze on mi sie podoba, ale ona to tak zrozumiała i mu powiedziała) ,i tyle tego, dla mnie sytuacja jasna, nawet z jednym kręciłam. On chyba zrozumiał ze ma szanse, zerwał z tamtą... a ja nie chce z nim byc. Nie wiem co teraz zrobić :o

oczywiscie napisalam to w uproszczeniu - mam pewnosc ze on zerwał z tamta bo zrobil sobie nadzieje na cos wiecej. Widujemy sie codziennie(jestesmy w jednej szkole)ja go unikam ale ile mozna? On z tamta byl kilka ladnych miesiecy, czuje sie temu winna. A jednoczesnie wiem ze gdybym z nim sie zwiazala to moze w przyszlosci postapic tak ze mna, bo zafascynuje go jakas inna dziewczyna, moze ja mu sie znudze, albo wroci do bylej, roznie bywa

Gość pokojówkavv
kolezanka nie powinna papalc twoich sekretów.. a on powinien sam poprowadzic osobista rozmowe ze zerwal z tamta..bo chce czegos z toba sprobowac itp rownie dobrze mogl zerwac z tamta dla innej itp