Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Toshibal300

Ciąża? Czy to możliwe?

Polecane posty

Witam. Czy to możliwe że po odstawieniu tabletek można zajść w ciążę? Troche nas poniosło i od momentu odstawienia staraliśmy się o maluszka paredziesiąt razy.. czy to możliwe żeby było coś z tego? Martwię się objawami.. gdyż pierwszy okres był raczej jako plamienie i trwał tylko 3 dni... potem te mdłości, wymioty, bóle podbrzusza, humory, bóle głowy, smaki... W kolejnym miesiącu znowu okres ale niestety nie mam pojęcia jaki gdyż rozstaliśmy się...:( a ciężko ją namówić na test:( dodam że tabletki brała pare miesięcy a potem zaraz po ich przerwaniu starania...?? Co sądzicie?

no pewnie, ze po odstawieniu tabletek mozna zajsc w ciaze wlasciwie odstawia sie je w tym celu..

Gość umami
Lepiej było poczekać, aż się wszystko unormuje po tabletkach a do tego czasu stosować prezerwatywę. W ulotce moich tabletek jest napisane, że po odstawieniu płodność wraca od razu. Niektórzy twierdzą, że mogą pojawić się poliowulacje co może skutkować ciążą mnogą. Uprawiasz seks bez zabezpieczenia i nie jesteś bezpłodna = możesz zajść w ciążę.

Gość umami
Sorry, myślałam, że jesteś K :)) Róbcie test i nie wydziwiajcie.

Gdyby to było takie proste ją namówić na test:( niestety ma strasznie uparty charakter broni siętymi niby dwoma okresami:( sam zauważyłem że ma dziwne zmiany nastrojów ostatnio :( niestety od rozstania brak jakiego kolwiek kontaktu od tygodnia :(((

Nikt nie pomoże? Pytanie bardzo mnie nurtuje... chciałbym wiedzieć to z perspektywy kobiet.. jak to wygląda?? Brak mi czasu z powodu kontraktu za granicą:(((

cześć. mam problem. Ostatni okres mialam 02.02, 10.02 kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia, owulacje mialam 17.02. czy moge być w ciąży? kiedy najwcześniej moge zrobic test?