Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie sie boooje

rektoskopia-boje sie ze wyjdzie rak jelita

Polecane posty

w srode mam rektoskopie -od jakis 2 miesiecy w kale mam krew ,boje sie ze to rak.......

Gość fhsthst
Bez sensu. Masz całkowicie złe podejście do badań. Badania sie robi, żeby wykluczyć, to czego się boisz. Nie panikuj.

masz racje ,ale im blizej badania tym wiekszy strach,z drugiej strony wiem ze tylko dzieki badaniu dowiem sie prawdy ......

Gość agatus1436
nie boj sie mala...;) prawde mowiac ja na to badanie wybieram sie od 3 lat tez zalatwiam sie krwiomallleee musze sie ruszyc w koncu bo niestety od kilku miesiacy mam straszne bule jelit i problemy z trawieniem trzymam za ciebie kciuki badz dobrej mysli ja pojde w pierwszy czwartek marca bo wolne mam akurat wiec wykorzystam ten czas

agatus1436-nie zwlekaj -ja tez tak zwlekałam po cc co jakis czas miala krew w kale ,ale wiadomo male dziecko itp....jak 2 m-ce temu zaczełam miec krew praktycznie dziennie w kale ,dostałam anemi .....jak ja teraz zaluje ze nie poszlam wczesniej

Gość agatus1436
ja za kazdym razem kiedy sie zalatwiam to z krwia .......;( wiec ja to juz raczej wiem po co ide poprostu ........ moja choroba trwa od 8 lat mniejwiecej wiec to juz raczej jest jesne nie mam jakos ochoty sie stresowac mam 5 letnia corke i nie chcialabym zeby przechodzila przez moja meke zwlaszcza ze ona ma tylko mnie.....

Retroskopia nie jest zadnym strasznym badaniem, miałam i ok. A badac sie trzeba i to jak najszybciej jak pojawia się niepokojace objawy, bo wtedy nawet rak, jest całkowicie uleczalny!!!