Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniiiiiaaaa

Mój facet łysieje, obrzydza mnie to....

Polecane posty

Gość Aniiiiiaaaa

A ma dopiero 26 lat! Można temu jakoś zapobiec? To jest okropne, nie pociągają mnie łysiejący faceci :/

Gość kurka wodna *
ale to Twój facet i pewnie będzie cie kochał gdy dostaniesz pierwszych zmarszczek

Gość Aniiiiiaaaa
kurka wodna ale czy ty nie rozmiesz ze ja sie zacznam brzydzić tym bydlakiem!!! łysi faceci sa wstrętni

Gość kurka wodna *
w sumie cie rozumiem, moj ojciec był łysy i faktycznie wyglądał wstrętnie, zmarł w tamtym roku na raka

Gość Bacior
zacząłem mieć zakola w wieku 19 latu na Twoim miejscu bym poszukał innego :classic_cool:

Gość No jak nie, jak tak
Widać bardzo go kochasz skoro za to że łysieje (nie zależne od niego, na pewno by nie chciał) nazywasz go bydlakiem. Z ciebie jest totalny pustak i tyle. Rozstań się z nim, bo szkoda faceta żeby marnował życie z kimś tak pustym i tępym jak ty. Ciekawe jak się poczujesz gdy będziesz miała zmarszczki albo wiszący brzuch i cycki po dziecku i facet powie, że jesteś larwą i się tobą brzydzi. Dziś ktoś powiedział, że w młodych ludziach brak jest jakiejkolwiek empatii i widać to po tobie, PUSTAKU, że to prawda.

Gość Aniiiiiaaaa
pustak to ty jestes debilko!!!!!! nienawidzę dzieci wiec mi to nie grozi suko!!!!

Gość olga z wolomina
tez nienawidze łysych facetow sa dla mnie gownem

Gość mimi123321
Boze, co Ci ludzie maja dzisiaj w glowach - chyba tylko siano...zal mi Twojego faceta - zasluguje na kogoś lepszego od ciebie.

Gość Aniiiiiaaaa
a ciebie ktoś pytał o zdanie, ze sie wpierdalasz zal mi ciebie

Gość TEzTakMialam
mój też łysiał, ale nie mozesz przekreślać związku z powodu łysiny, kup procerin na http://www.procerin.pl/ i mu jakoś dyskretnie podaruj, zobaczysz ze włoski zaczną rosnąć!!