Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokaczino

mam 25 lat i...

Polecane posty

Gość mokaczino

Od lat jestem z facetem, ostatnio zaczęłam być nieszczęśliwa w związku. Jest świetnym facetem, ale serce nie sługa. Mam dosłownie wszystko, tylko przestałam go kochać. Jak się zebrać w sobie, żeby go zostawić? W moim środowisku 25 lat to już staropanieństwo, wszyscy w koło już dzieciaci, żonaci, mężate. I jak tu nabrać siły by odejść. Nie chcę go ranić, ale życie z kimś kto Cię nie kocha też do przyjemnych nie należy. Mam na względzie też jego dobro, bo chce by ułożył sobie życie i był szczęśliwy. Boję się samotności, bo całe swoje dorosłe życie spędziłam z nim :( Pocieszcie...:(

Tylko szczera rozmowa może pomóc w podjęciu decyzji . Porozmawiaj z nim , skoro czujesz się nieszczęsliwa nie ciagnij tego dalej. Z wiekiem będziesz jeszcze bardziej nieszczęśliwa. Życie bez miłości.. nie trać czasu i nie wybieraj związku z rozsądku. Nie warto. Miałam dwa związki z rozsądku. W których brakowało miłości. Teraz jej szukam i nie wiem czy nie zapózno.

Gość 75474
Polska to dziwny kraj. Nie popieram tego, że ludzie bardzo szybko biorą ślub i co gorsze szybko zaczynają się rozmnażać. Człowiek do 30-stki powinien się bawić, korzystać z życia! Na szczęście jest coraz więcej młodych ludzi, którzy nie chcą jak najszybciej zakładać rodziny. Powinno się najpierw trochę pożyć, coś osiągnąć, zobaczyć trochę świata, poumawiać się z różnymi ludźmi.

Gość nietwojeimiema
a ja mam 23 lata,moj facet o 7 lat starszy tez mam wszystko,ale jego zachowanie,traktowanie mnie doprowadzilo do tego ze przestalam go kochac, pewnego dnia zdalam sobie sprawe ze juz nic nie czuje,chcialam odejsc ale nie umiem,walcze sama ze soba :(