Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chcecienazawsze

INTERNETOWA MIŁOŚĆ

Polecane posty

Znależć, owszem, ja znalazłem dużo ciekawych rzeczy' Doświadczyć, raczej poznać różne osobowości no, ale napewno nic mnie nie bolało.

Gość awsx
Pewnie nie zaangazowałeś sie uczuciowo A i tak mozna

Znalazłam wiele histori opisanych na swój temat. Każda jest inna i różnie się kończy. I tak naprawdę trudno wyciągnąć wnioski.

W normalnym świecie nie mam czego naprawiać bo to nie ja zepsułam życie sobie tylko życie zepsuło mi je samo. Od kilku lat jestem już wdową. Mąż zginął w wypadku samochodowym. Nie powinnam o nim pisać żle ale nie miałam szczęsliwego związku. To małżeństwo było nie z miłość a z rozsądku. I żle na tym wyszłam. Po necie zaczęłam serwować jakieś trzy lata temu. Pisałam naprawdę z różnymi osobami i na różne tematy. A jego poznałam rok temu też pisząc o głupotach dla zabicia czasu. Chciał sie spotkać już po paru dniach klikania. Jednak ja się nie zgodziłam na spotkanie. Bałam się ....chyba rzeczywistości. Dni mijały a on ciagle chcial sie spotkać, więc po miesiącu klikania spotkaliśmy się. To był długi spacer i jaki fajny. Potem się zastanawiałam czego ja się bałam....Jednak to nie była miłość od pierwszego wejrzenia uczucie przyszło póżniej. Sama się zastanawiałąm dlaczego właśnie moje serce do niego zaczęło tak bić?... do dziś nie znam odpowiedzi.

Gość szatana
Może to jest właśnie To coś?

może...??????? Wiem że aby to sprawdzić powinniśmy złączyć się w realnym świecie. Dzielić ze sobą każdy dzień. Jednak tak jak większość takich histori dzieli nas odległość. Każdy z nas ma swoje życie swoją pracę. Czy można to wszystko rzucić tak z dnia na dzień i zacząć nowe życie??? razem....