Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaktusss

ALZHEIMER nie wyrabiam

Polecane posty

Gość gość
współczuję Ci mnie się nawet gotować nie chciało. Kupowałam Mamie takie produkt nutramil . Nie musiałam męczyć się nad garami i martwić czy ona zje a ten produkt przynajmniej ją kusił słokim waniliowym zapachem.

Gość gość
U nas było podobnie...próbowaliśmy już wszystkiego: opieki na własną rękę, opiekunek, pielęgniarek... Niestety z dnia na dzień było tylko gorzej...nie mamy już więcej siły...Postanowiliśmy oddać mamę do domu opieki w Tychach na Katowickiej (www.pogodnyzakatek.slask.pl ). Wiem że będzie to dobra decyzja i dla nas i dla mojej mamy.. Mama będzie miała tam fachową opiekę, której ja nie mogłem jej zapewnić oraz wielu rówieśników.

Gość gość
Warto rozejrzeć się za sprawdzonym neurologiem, który podejmie się leczenia chorej osoby.

Gość czerwonamiska
Współczuje i podziwiam, to naprawdę ciężka praca. Wszystko się ułoży i poradzisz sobie!

Gość gość
Dobry neurolog jest bardzo ważny przy chorobach takich jak alzheimer. Jeżeli poszukujecie sprawdzonego gabinetu neurologicznego to polecam wam udać się do www.ga-med.pl Znajduje się on w Ozorkowie pod Łodzią.

Gość wiesiaDl
Tutaj https://psychomedic.pl/neurolog-warszawa/ jest namiar na klinikę Psychomedic. Tam przyjmują naprawdę dobrzy neurolodzy. Wiele osób ich chwali. Z doświadczenia wiem, że nie da się tej choroby wyleczyć, ale można ją zaleczyć i utrzymywać konkretny stan.

Gość Anka

Ja zawsze lubiłam pomagać, kiedy ktoś cierpiał bądź był źle traktowany starałam się stawać w obronie. Na co dzień opiekuję się osobami starszymi i chorymi, którzy przebywają w domu Magdalenka w Dusznikach Zdrój, pomoc sprawia mi radość, ważne jest to aby właśnie praca nie było udręką, tylko przyjemnością, do pracy w której się opiekuje i pomaga trzeba tez mieć powołanie. Czasami jak obserwuję personel to niektórzy pracownicy cierpią bardziej niż chorzy. Jeśli chodzi o same warunki , zarobki, umowa itp.. to też nie ma na co narzekać, jest to dobra praca i ciężko by mi było teraz np. zmienić na jakąś inną, zżyłam się z tymi ludźmi.