Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SaddynMaddy

moj facet ma 26 lat,dobrze zarabia,ma mieszkanie ale nie chce...dzieci:(

Polecane posty

Gość SaddynMaddy

powiedzial ze dopiero po slubie bo ludzie roznie moga gadac.czyli ze co takiego niby? Mi sie wydaje ze musze dac se na luz bo sie nie doczekam.slub maximum za 3-4lata..pff!

Gość pogięło ?
ale po co dzieciarnia ? facet dobrze myśli, a ty rozumu nie masz czy jak ?

Gość SaddynMaddy
Rozumu nie. Ale chec posiadania dzieci-TAK!

Gość widocznie nie jesteś..
tą kobietą.Mężczyzna gdy kocha,chce dzieci.Nie zlaeży mu na tobie.

Gość SaddynMaddy
on tez chce,ale po slubie.

to ze nie chce teraz dzieci nie znaczy ze mu na niej nie zalezy - po co wypisujecie takie rzeczy ! moze poprostu nie jest jeszcze na to gotowy ! ja chcialam zajsc w ciaze 2 lata temu - moj narzeczony powiedzial ze to jeszcze zawczesnie !! I co tez mu na mnie nie zalezy ? pol roku temu wrocilismy do tej rozmowy i w czerwcu bedziemy starali sie o bobasa do autorki wiesz co mysle ze jedo gadka ze po slubie to tylko wymowka -on w tej chwili poprostu nie chce miec dziecka i tyle - no ale z drugiej strony trzeba go zrozumiec :) nie kazdy jest gotowy na bobasa w tym samym czasie - ja czekalam az 2 lata zeby znowu o tym pogadac :) no i sie doczekalam :) tylko rozmowa rozwiazecie ten problem :) pogadaj z nim - powiedz ze chcesz byc mloda mama :) ze nie wyobrazasz sobie pierwszego dziecka w takim wieku :) i ze ludzie moga se gadac co was to obchodzi :) poprostu postaraj sie go przekonac :) a jak sie nie uda to niestety nic na to nie poradzisz :/