Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede wdzięczna za info:)

Kto był w Disneylendzie z dziecmi?

Polecane posty

kto był, bardzo prosze o jakies informacje, chcemy sie wybrać z rodziną:)z gory dziękuję

Gość Nobotakisiak
Tutaj większość to bogacze więc czekaj na wysyp odpowiedzi...ale tak na serio to nie bierz poważnie tego co tu piszą to to jest na tej zasadzie jestem lepsza! a wcale że nie bo ja...

nie zgadzam się, kto był naprawdę to napisze konkrety w innych tematach można sciemniać:D

Gość liioo
ja tez bym chciala sie wybrać proszę powiedziec jak to wygląda cenowo i jak jechałyście samochodami czy autokarami jak to zorganizować i na co uważać ??

Gość vera-veeee
JEST CHOLERNIE DROGO-SZKLANKA COLI 3eu musisz sama wiedziec czy cie stac.

my byliśmy 2 lata temu Disneyland sklada się z 2 parków, jesli chcesz spedzic 1 dzień w 1 parku placisz 45 euro za osobę, a jesli w 1 dzień chcesz być w 2 parkach wtedy placi się 65 euro za osobę atrakcji do niemiara, ludzi pełno,bardzo długo sie stoi w kolejach na różne atrakcje, wrażenia i zabawa niesamowita:) byliśmy samochodem i wszystko na własną rękę zwiedzaliśmy, hotel tylko zarezerwowaliśmy przez HRS jak chcecie cos wiecej wiedziec pytajcie:)

są sklepy, w których możną kupić maskotki i inne gadżety związane z Disneyem, cenowo - drogo, ale wiadomo,ze pamiątkę jakąś się kupi:) w parkach są restauracje, gdzie można coś zjeść, oraz male budki z jedzeniem, piciem i lodami

dziękuję za odpowiedź:), a ile czasu jechaliście samochodem? w jakim hotelu byliście?:)

my bedziemy w marcu jechac na 5 dni ( 4 noce) wiec dopiero po powrocie napisze co i jak z relacji znajomych wiem ze doscdrogo jest w srodku... my mamy nockeg na rocket rancho. bralismy w promocji dzieci do 12 lat gratis i 2 noce+2 dni w gratisie .... reszte moge opisac jak wrocimy

jechaliśmy ok. 17h, hotel Novotel w Paryżu, Disneyland jest ok. 20 km przed Paryżem XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx mama Klaudii w marcu jest mniej atrakcji, bo sezon zaczyna sie od kwietnia i nie bedzie tyle atrakcji, np. nie będzie defilad, niektóre czesci moga być zamkniete z powodu remontów, ale na pewno jest taniej, my byliśmy w 1-5 maja, pogoda tez moze być nieciekawa w marcu, może deszcz padać, w maju mieliśmy ponad 20 stopni:)

Gość kjhgvcfgtyuh
woman in black ty to na każdym topiku się udzielasz, zawsze wszystko wiesz, na wszystko Cię stać.... bylaś w Disneylendzie chybe we śnie......

Gość kaligula idzie spać
dokładnie wszędzie na każdy temat się wypowiada i wychwala na co ją stać wstrętna baba

na pewno nie wszystko wiem:D , a udzielam sie tam, gdzie mam coś konkretnego do powiedzenia:P, a nie jak niektóre z Was:D wiedziałam, ze pewnie tak sie skończy ten temat:D XXXXXXXX do autorki jak chcesz wiedzieć więcej podaj @ ja się odezwę i podpytasz jak coś więcej Ciebie interesuje:)

Gość aleście zazdrosne i głupie
na prawdę sądzicie że nikogo w PL nie stać na wyjazd do paryża i odwiedzenie disneylandu? Wrzucie na luz bo zazdrość Was zabije kiedys:D

woman in black to mnie wystraszylas dzwonilam do nich przed chwila i parady pokazy, iluminacje swietlne odbywaja sie caly rok ... ufff zamkniete sa te atrakcje ktore sa wkonserwacji

a tak na koniec... to chyba po to jest forum,ludzie pytają jak chcą się czegoś dowiedzieć:D proste dziewczyna założyła temat, akurat mam coś do powiedzenia w tym temacie wiec piszę więc o co te halo?:D

mama Klaudii dobrze, ze sprawdziłaś, bo szkoda byloby byc i nie wszystko zobaczyc:) podczas naszego pobytu jeden zamek byl w konserwacji nasi znajomi byli wlasnie w marcu w tamtym roku i nie bylo defilady bo wlasnie padal deszcz, dlatego Ci o tym napisalam:)

woman, ale zaraz napiszą, że to Ty założyłaś topik p oto żeby się pochwalić, nie wiem, mam wrażenie że ludzie niektózy tutaj piszący żyją w innym świecie. Nie wiem, czy wyjazd do Paryza na kilka dni to jakiś mega luksus, za chwilę już o nic ie będzie można spytać bo wiadomo, ze każdy kto odpowie to się chwali wymyśla i jest projektem ;-/

Gość liioo
moja mała by bardzo chciała i ja zreszta tez nie mam zbytnio duzo kasy ale musze uzbierac ale chyba pojedziemy z jakoms grupa zorganizowaną bo ja taka jestem ogarnięta ze bym pewnie nas zgubiła jakbysmy samochodem pojechały :P wiecie ile taka autokarowa wycieczka może kosztować ?

woman dziękuję:)tak, mam jeszcze kilka pytań praktycznych moj @ ewak.ewak@o2.pl odezwij się, bede wiedziała ze to Ty bo własnie założyłam tego @:)

Gość qazxswedc
bieda w kraju, bezrobocie, pensje po 1200zł a te wielce za granice wyjeżdzają:P tak na kafeterii można poudawać bogaczke...

my tez byliśmy w Disneylandzie, kilka lat temu, dzieci były małe i nie wiele pamiętają, w wakacje jeszcze raz się chcemy wybrać, cudownie bajowy świat */*nie kazdy tepa strzało zarabia 1200:D tylko takie kaleki życiowe jak Ty:D :D :D

Gość qazxswedc
żebyś ty tępa strzało jeszcze biedy i głodu nie zasmakowała tego Ci życze!!!

Gość gogolos
ty 30 nie badz taka mądra bo jeszcze nie wiesz co Ciebie może spotkać, wypierdolą Cie z roboty, mąż zostawi to nawet pod namiot nie pojedziesz zdziećmi nie wyśmiewaj sie z biedniejszych ludzi bo jeszcze ty im bedziesz czyścić buty :P

Gość olei olej olej
pewna 30 latka */*nie kazdy tepa strzało zarabia 1200 tylko takie kaleki życiowe jak Ty " nieładnie tak obrażać ludzi którzy ciężko pracują za małe pieniądze :(

Gość adriannna nna
ty pierwsza obraziłaś i zaczełaś w wyśmiewać tą osobe,że jest tępą strzała,że mało zarabia nie powinnaś wyśmiewac się bo pokazujesz,że nie jesteś dobrym człowiekiem

Gość adriannna nna
nie wiesz co może Cię w życiu spotkać, choroba ,rozwód, firma Ci padnie i zostaniesz z niczym.... pomyśl,że są ludzie co mają mniej pieniedzy i nie powinno się z nich wyśmiewać bo kiedyś oni moga miec dużo pieniędzy a ty bedziesz głodować z dziećmi i zostaniesz bez życzliwej osoby