Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede wdzięczna za info:)

Kto był w Disneylendzie z dziecmi?

Polecane posty

to po chuj udziela się w temacie skoro nie ma nic madrego do powiedzenia niech sobie zalozy temat "zarabiam 1200 kto jeszcze?" i tam się zali, co mnie odchodzi ona, każdy jest kowalem swojego losu, mi nic z nieba nie spadło, w totka nie wygrałam, spadku nie dostałam :P

Gość ło matko 80
pewna 30 latka--- nie wyśmiewaj się z ludzi biedniejszych bo jeszcze nie wiesz co cie w życiu spotka.

Gość adriannna nna
30 latka jesteś żałosna i zgorzkniała te twoje pieniadze Ci nie pomoga bo masz podły charakter

Gość czy myslicie, ze
to jest atrakcja dobra na urodziny 3 letniego dzieckA ? Czy raczej przelozyc to za rok ?

Gość vjvjhh
Napisze ktoś w końcu ile taka wycieczka autokarowa może kosztować czy znowu wszyscy będą się obrażać?

Gość fjskhiauyI
po co jeździcie tam autem? lepiej kupić tanie bilety z rynaia albo wizzair do Beauvious, stamtąd pociągiem przez Paryż do Disneylandu. wygoda, komfort, po co siętłuc tyle godzin autem, albo co gorsza autobusem;/ my w kwietniu lecimy do Paryża- 2 osoby w dwie strony wyjdzie nas niecale 500 zł licząć z dojazdem z lotniska do Paryża ;]

Gość kajamajakaja
też polecam samolot, w tych czasach- w erze tanich lotów, to żaden luksus, po prostu zwyczajna wygoda, a dla niektórych nawet atrakcja. plus oczywiście obowiązkowo zwiedzanie Paryża, chociażby skrótowo, bo grzechem byłoby być tak blisko i nie zobaczyć tak pięknego miasta

3 letnie dziecko jest za male, przynajmniej za 2 lata, my byliśmy samochodem, bo z dziecmi tak jest wygodniej, zatrzymywaliśmy sie kiedy chciały, cala noc przespały wiec nie było takie uciążliwe, w sumie po Paryżu poruszać się samochodem to masakra, totalna samowolka, tak każdy jeździ jak chce, wiec zostaje metro, bo nie sadzę,ze jedziecie tylko do samego Disneylandu

Gość czy myslicie, ze
jest tez podobno antenka z lotnisk, VEA czy cos takiego.

Gość kajamajakaja
że co?

Gość ygygff
do piaskownicy z dziećmi a nie za granice latać!!!

Gość little snowflake
Ja też bylam w Disneylandzie, wlaściwie to DisneyWorld, bo bylam na Florydzie. Drogo i to bardzo, za jednodniowy bilet do jednego parku, Cinderella Castle, zaplacilam 100 dolarów od osoby, ale warto bylo, wrazenia niezapomniane, mimo ze jestem juz dorosla to sama sie swietnie bawilam!

Gość ćmikiewicz
tak tu każda była w dysneylandzie tu są same bogaczki

tez byliśmy 3 lata temu,ale pod Paryzem, super sie bawiliśmy całą rodzinką, niezapomniane wrażenia:) to prawda, drogo wychodzi taka atrakcja, ale raz w zyciu mozna:D poczuc się jak dziecko w wieku dorosłym:)

Gość little snowflake
@ćmikiewicz to ze Ciebie nie stać na wizyte w Disneyland, nie znaczy ze innych tez nie stać :D tak, polaczkowa zawiść jest straszna, dlatego też nie czuje się już w jakikolwiek sposób zwiazana z Polska :D mnie akurat stać nie tylko na wakacje na Florydzie, ale rowniez w innych egzotycznych miejscach, ale akurat nie zarabiam w złotowkach :)

little snowflake, też tego nie rozumiem, duzo ludzi w Polsce duzo zarabia i stac ich na różne wyjazdy

Gość little snowflake
wiem o tym doskonale, po prostu skomentowalam post ćmikiewicza, a to ze pracuje zagranica to tylko fakt o mnie

Gość dorothyyf
a ja mam żyrafe w domu bo mnie na nią stać:P

zauwazylam pewna przypadłośc tu na kafe...co nie napiszesz to cię objadą, bo przeciez w Polsce nikt nie zarabia wiecej jak 1500:D, nikt nie wyjeżdza na wakacje,itp a jak masz wiecej niz te co tu jadą po kazdym to jestes ściemniara :D

Gość tez chce jechac
a ja postanowilam, ze zabiore corke do Orlando do Disneyworldu. Bylam i chce zeby ona tez to przezyla. Mam plan, ze za 8 lat ją zabiore (teraz ma 1,5 roku) I dałam sobie tyle czasu, zeby uzbierac kase. Trzeba miec marzenia... Najbardziej boje sie, ze jak juz uzbieram (planuje ok 25-30 tys, bo chce jechac do US na 3 tygodnie) to bedzie mi szkoda wydac to na podroz....

Gość to nie zycie tylko
fajne marzenia:) zawsze trzeba sobie cele wyznaczać i do nich dążyć, na tym polega zycie

My jedziemy w kwietniu. Mam do Was pytanie, bo zacina mi się strona Disneylandu - powiedzcie jak to jest z płatnością za bilety wstępu? Córka ma 4 lata i zastanawiam się jak będzie z biletem dla niej... Z góry dzięki:)

z tego co pamiętam to jest znika ale niewielka,wiem,ze za dziecko 12+placi sie jak za osobę dorosłą

Dzięki. Dobrze chociaż, że bilety lotnicze w promocji:) Pamięta ktoś jak to jest z małymi dzieciakami?

Gość a ja tam ja lubię
napiszcie mi coś więcej, ile was podroż wyniosła przede wszystkim razem ze zwiedzaniem, to znaczy chodzi mi oto jaki jest mniejwiecej koszt takiego wyjazdu na kilka dni, Paryz moje marzenie

mieszkam we Francji,co prawda nie Paryz ale jednak kilka małych wskazówek 1dzien to za mało by zwiedzić cały Disneyland 3 letnie dziecko jest zbyt małe,pobyt jest męczacy najlepiej nie jechac w czasie wakacji czy w dzien dziecka,kolejki bardzo dłuuugie do najlepszych atrakcji najlepiej jechą na otwarcie by skorzystać z jak najwiekszej ilości atrakcji ceny naprawde nie odstraszają-takie moje zdanie ale oczywiscie w realiach francuskich na terenie parku mnóstwo barów,restauracyjek ,ceny zróznicowane,na pewno każdy znajdzie coś dla siebie Disneyland to wspaniałe miejsce do zabawy i to nie tylko dla dzieci bo cała masa atrakcji jest własnie dla dorosłych !!!!ehhh mocne wrażenia :)

Witam! W poprzednim roku wycieczka do Disneylandu w biurze podróży u mnie w mieście na chyba 4 lub 5 dni kosztowała 1399 zł od osoby. Nie pytałam wtedy o szczegóły gdyż wiedziałam że takich pieniędzy w tamtym momencie nie miałam. Ale jestem pewna że przyszłym roku (2014) na pewno z córką tam pojedziemy - zdążę do tego czasu spokojnie odłożyć pieniądze - taki jest mój cel! Dodam jeszcze ze zarabiam właśnie 1200 + alimenty na córkę!:D Pozdrawiam

Gość byl moze ktos ostatnio
chce troszke podpytać?