Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesc wszystkim :):)

HERBATKA NA BIUST DZIAŁA???

Polecane posty

Natural Breast Enlargement TO JEST HERBATKA MAJĄCA NA CELU POWIĘKSZYĆ TROSZKĘ BIUST.Czy stosowałyście ją kiedyś???Są jakieś efekty??

W bajki dziewczyno wierzysz?Jedyne co możesz,to zadbać żeby były małe,ale ładne; takie też się podobają :P

Same pozytywne opinie czytałam.A poza tym jestem zdesperowana i wszystkiego spróbuję bo moje piersi po karmieniu wyglądają uuuuuuuu

Gość llzkvlvvk
nie dzialaja tabletki ani masci pic na wode szkoda kasy

Cwiczę i nic:(Dużo kobiet sobie chwali tę herbatkę.Nikt z Was nie stosował jej??

WITF: na Twoich wyspach?Zaszyłem się tam w gąszczu tak,że nikt mnie nie zauważył; zresztą co się będę wcinał w potyczki miedzy Tobą,Szanowną Damą i Studentem? :P A co tam dziś u Ciebie?

pewnie! tylko nie pij przez slomke bo bedziesz miala dwie traby zamiast piersi. najlepiej pij z garnka stojac na lewej nodze, a prawa rob w tym samym czasie kolka

WITF: przejmujesz się jeszcze tym głupkiem? ;) A tak przy okazji: wysłałaś w końcu tego maila (to,co pisałem do Ciebie wtedy)?

Gość gdrs
c

xt nie zrozumiałeś tego co napisałam. Mogę pisać listy do osób, które znam czyli jeżeli z kimś tu rozmawiam i mam wspólne tematy, to jak najbardziej mogę pisać listy. Natomiast jeżeli z kimś nie zamieniłam słowa, to wolę najpierw pogadać w formie anonimowej.