Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezoooorientowana

jaka sieć najlepsza play, t-mobile , plus?

Polecane posty

Gość gość
virgin mobile

Gość gość
co to za sieć virgin mobile? od dawna juz jest?

Gość gość
p jak play mam 3 telefony w play i dwa internety.

Gość gość
Najlepsze jest w t-mobile bo w play i w plusie są podsluchy w kartach i specjalną technologię podglądania poprzez czipy które się wkradają do organizmu człowieka i zbierają informacje na temat co człowiek je, co ćpa, kiedy się anonizuje itp.. a w t-mobile to tylko podsluch więc mniejsza lipa :)

Gość gość
to dobrze że mam w t-mobile bo często się anonizuje i ćpam .

Gość Minek
Najlepszy jest Play bo łapie zasięg z innych sieci- no i w prowadził teraz fajne opcje z LTE- unlimited a poza tym są innowacyjni- nie tylko sprzedają ale można i u nich sprzedać w salonie telefon.

Gość Minek
A ja dalej jestem zdania że najlepszy jest PLAY a dzięki tej usłudze, że skupują telefony mój dom pozbył się zbędnych klamotów a na koncie pojawiły się fajne pieniążki

Gość gość
Plus ma fatalną jakość obsługi. Trzy osoby z rodziny przeszły z Plusa do Play.

Gość gość
co mam wybrac play czy plus

Gość gość
Orange nalicza opłaty z kosmosu, stałych klientów traktują jak krowy dojne, zobaczcie jak wyglądają salony i konsultanci, rzygać się chce jak widzę te brudne chodniczki fuuuj! nie to co w T-mobile, czysto, klasa. Byłam dymana na abonament w Orange przez 3 lata i już dziękuję do widzenia.

Gość gość
Jak dla mnie play. Zanim przedluzylam umowe dokladnie przeanalizowalam kto co moze mi dac. Play jak dla mnie ma najlepsze warunki i najtansze tel

Gość ulkana
Jak dla mnie tylko Play po tej akcji dziś z kodem mam darmowe i sie ciesze z tego bardzo. Nie wiem czy u was już o tym było pisane ale jak cos to wystaraczy wprowadzić *188#

Gość Monia1231
ten kod na prawdę działa, ale akcja kto może niech skorzysta, bo nie wiadomo ile to potrwa, ja już mam :)

Gość gość
Jeśli chodzi o telefonię komórkową to nie mam zdania, jaka sieć jest najlepsza, bo trudno zdecydować, wszystko zależy od tego jakie masz potrzeby. Jeśli chodzi o telefon stacjonarny i internet to mogę polecić tę http://www.multiplay.pl/ sieć.

Gość witamszystkich
Najlepsza sieć to Orange! Mają zdecydowanie najnowocześniejsze telefony w porównaniu do konkurentów, najkorzystniejsze oferty na abonament, a dla wszystkich użytkowników bez abonamentu bonusowe doładowania!!!!!!!!!!!!!!! 10% gratis -> https://doladowania.orange.pl chyba korzystniej doładować przez internet :)

Jak dla mnie ciekawą ofertę ma play. Ostatnio przedłużyłam umowę i dostałam jeszcze bonus - prezent. Popytajcie w salonach bo często organizują jakieś dodatkowe konkursy, wydarzenia itp

To prawda, ja np. ostatnio wygrałam Power Bank :) przy czym z tego co wiem nie w każdym Salonie są organizowane konkursy.

Gość gość
Ja mam abonament w Plusie dokladnie Premium Mobile. Obydwoje z mezem przeszlismy do tej firmy odhodzac od Orange i Playa. Abonament 24,70, wszystko no limit i internetu mozna powiedziec ze tez. Szczerze mowiac polecam https://ambasador.premiummobile.pl/oferta/a2xbfx

Gość bartoszrolnik
Razem z dziewczyną byliśmy już w kilku sieciach telefonicznych. Od roku jesteśmy w play i jesteśmy zadowoleni. Co najważniejsze mają dobry zasięg nawet u nas na wsi. Dwa tygodnie temu kupiłem samsunga galaxy s9 w play na abonament i całe szczęście bo musiałbym długo na niego zbierać.

Gość gość
tylko mobile vikings, opcja przechodzenia internetu jak nie wykorzystasz na nastepny miesiąc jest genialna!

Gość gość
wRodzinie ma teraz super opcję :) starter na 60 dni za 30 dni i w tym darmowe rozmowy także poza Polskę i internet 10 gb . https://startery.wrodzinie.com.pl/ tu macie więcej info

Gość gość
wRodzinie tą ofertą zostawiło innych daleko w tyle, bomba oferta, coraz więcej osob z mojego otoczenia skorzystalo

Gość gość
potwierdzam, jestem wRodzinie od niedawna i super obsługa plus warunki

Gość gościuppp
Ja też jestem w mobile vikings. Zastanawiałem się na inną ofertą, ale po przeglądnięciu opinii i ofert nowych operatorów już wiem, że zostaje z wikingami

Gość Filem

teraz dobra opcja to sprawdzenie oferty na www.ileplacisz.pl bo nie każdy wie, ale może być taniej