Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagdsa

Złożyłam donos do opieki społecznej na własną rodzine!

Polecane posty

Gość gagdsa

Matka, Ojciec i Siostra rozwódka wychowująca dwie córki. Otóż siostra jest pochłonięta alkoholem, ojciec alkoholem i matka też. Oprócz tego cała trójke leci do siebie z łapami, wyklina. Dzwoniłam dzisiaj do gminnego ośrodka pomocy społecznej, powiedziałam że w tym domu po prostu jest przemoc i alkoholizm. Tam doradzili mi żebym dzwoniła z czymś takim na policje. I tak zrobię. Bo oni lubią upokarzać innych. Mnie też wiele razy upokorzyli, donos był anonimowy.Powiedzieli że sprawdzą dom.

Gość gagdsa
Były maż siostry walczy o odebranie jej praw rodzicielskich. To pewnie ten donos im zaszkodzi. I one tych dzieci chcą tylko dlatego że były szwagier płaci im wysokie alimenty(kilka tysięcy!!!)

Gość uważaj z donosami
bo policja nie trzyma gęby na kłódkę,i powiedzą rodzinie kto złożył donos,ja tak mało nie wpadłam,jak zgłaszałam przemoc w rodzinie mojej kumpeli katowi,który znęcał się nad rodziną policjant z tego osiedla,powiedział wszystko,na szczęscie zgłosiłam to gdzie indziej i nie wiedział kto to zrobił ale ,ja kiedyś odnajdę tą policyjną gnidę i mu opowiem jak jego koleżka katował swoją rodzinę,a ona go chronił w małych srodowiskach,ręka rękę myjeee,,,więc uważaj zadzwon moze na niebieską linię,i się poradź

Gość gagdsa
Jak nie miałam pracy to mówili mi - ty nie chcesz pracować. Jak miałam jakiś problem, mówili mi - to twoja wina. I mnie wyzywali. To dlaczego miałam wyciągać do nich rękę, jak oni mając znajomości i pieniądze odmawiali mi pomocy albo czasem rzucili mi jak psu 20 złotych. Teraz pracuje i nic od nich nie chcę. Wiem że to podłe, ale oni również byli podli wobec mnie. To do mopsu złożyłam taki donos, wiem jak takie donosy działają. I wykonałam tylko jeden taki telefon. Oni nie mówią kto dzwonił.

Gość jak jest alkohol i przemoc
to ewidentnie ta rodzina powinna mieć nadzór,tym bardziej ze sa dzieci.

Gość nie wiem czym
sie szczycisz ze na wlasna rodzine donosisz?! skoro nie robia nikomu krzywdy a tylko sobie, to ich sprawa.

Gość Dziwnowianka
A tym się szczyci ze są tam dzieci więc najbardziej pokrzywdzone są dzieci !!!

Gość gość
Nikomu krzywdy nie robi???? A te dzieci myslisz są szczęśliwe i mają normalne dzieciństwo???