Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagdsa

Złożyłam donos do opieki społecznej na własną rodzine!

Polecane posty

Gość gagdsa

Matka, Ojciec i Siostra rozwódka wychowująca dwie córki. Otóż siostra jest pochłonięta alkoholem, ojciec alkoholem i matka też. Oprócz tego cała trójke leci do siebie z łapami, wyklina. Dzwoniłam dzisiaj do gminnego ośrodka pomocy społecznej, powiedziałam że w tym domu po prostu jest przemoc i alkoholizm. Tam doradzili mi żebym dzwoniła z czymś takim na policje. I tak zrobię. Bo oni lubią upokarzać innych. Mnie też wiele razy upokorzyli, donos był anonimowy.Powiedzieli że sprawdzą dom.

Gość Izabelka......... ...:)
i bardzo dobrze. Biedne dzieci.

Gość gagdsa
Były maż siostry walczy o odebranie jej praw rodzicielskich. To pewnie ten donos im zaszkodzi. I one tych dzieci chcą tylko dlatego że były szwagier płaci im wysokie alimenty(kilka tysięcy!!!)

Gość mamarozsadna...
dorze zrobiłaś ..... wkoncu kiedys moglo dosjsc do jakiejs tragedii .... alkoholizm to choroa, nie zrobiłaś tego na złość ale po to bym pomoc im i tym dzieciom :)

Gość gagdsa
Jak nie miałam pracy to mówili mi - ty nie chcesz pracować. Jak miałam jakiś problem, mówili mi - to twoja wina. I mnie wyzywali. To dlaczego miałam wyciągać do nich rękę, jak oni mając znajomości i pieniądze odmawiali mi pomocy albo czasem rzucili mi jak psu 20 złotych. Teraz pracuje i nic od nich nie chcę. Wiem że to podłe, ale oni również byli podli wobec mnie.

Gość gość
XZ9JhqxUS4P6tsLgkUvqpnRQ