Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjkl.kjh

Testy u psychologa- miał ktoś?

Polecane posty

Gość dfghjkl.kjh

Czy ktoś z Was przechodził przez testy u psychologa? Ja prawdopodobnie mam depresję i nerwicę lękową. Na kolejnej wizycie będe miała do rozwiązania testy żeby to potwierdzić. Czy ktoś z Was przez to przechodził? Jak wyglądają takie testy? A może ktoś z Was przechodzi/ł depresję? Jak była leczona? Jak się objawiała? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Gość agwad
Z depresja i nerwica to u każdego indywidualnie się objawia na sto różnych sposobów. Jedno wiem, bardzo ciężka i długotrwała w leczeniu choroba.

Gość dfghjkl.kjh
Mam nadzieję, że obejdzie się bez leków. Jestem już zmęczona tym stanem i zapisałam się do psychologa. Oby pomogło :)

Gość dfghjkl.kjh
Może jest ktoś kto zna temat i chce pogadać, poopowiadać?

Gość ja skreślam
mialam weschlerowskie, ale to jest jakas porazka, ja w takim stanie bylam ze prawie nie kontaktowalam, pragnelam tylko isc spac, przespac ten stan, nie zrobilam kilku dluzszych zadan bo nie chcialo mi sie(ale to nie bylo lenistwo jesli ktos byl w takim stanie wie o czym mowie)) psychiatra stwierdziła ze jestem na pograniczu normy, ze to juz nieduzo brakuje to uposledzenia umyslowego,z depresji wyszlam, liceum skonczylam, studiuje medycyne, jestem inteligentna. te testy gowno daja wg mnie

Gość ja skreślam
aha przepraszam nie doczytalam, chodzi o stwierdzenie depresji dopiero, to jest tego duzo, opisane sa tam sytuacje i reakcje,musisz zaznaczyc zgodnie z prawda, jestes w oddzielnym pomieszczeniu. bede wieczorem to wiecej napisze teraz tak na szybko poza domem

Gość dfghjkl.kjh
hej, jeśli będziesz to odezwij się na maila. Będę wdzięczna. kasia8923@wp.pl