Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darusia400

Uzależniony od kompa!

Polecane posty

Gość darusia400

Witam. Mieszkam od dłuższego czasu z moim chłopakiem.. Ostatnio moda wśród chłopaków granie w LOL... Ok niech sobie pogra godzine góra dwie.. ale tak: przyjdzie z pracy gra,przed pracą gra... Bardzo cięzko go odciągnąć od tej gry... Krew mnie zalewa.. Ja posprzatam dom,a on w 2 minuty zrobi bałagan bo leci do gry i nie ma czasu posprzątać... choćbym na uszach stawała,całowała go tuliła,to gra ważniejsza.. Co więcej nawet po drodze gra w jakąs gre przez telefon.. wql ze mną nie gada wtedy bo gra ważna... już raz był taki problem,zrobiłam awanture i pomogło.. na jakiś czas.. teraz znów to samo jeszcze gorzej... Czuje się niepotrzebna czasami.. Nawet o seks musze się prosić... wiem powinnam mieć swoją godność,ale chciałabym żeby on się zmienił... Kocham go,ale te gry mnie przerastają...

Gość konkubina86
mam to samo, on ne pracuje, gra od rana do nocy.zero rozmow wyjsc we wlasnym domu czuje se jak intruz.uciekaj poki czas. tobie latwiej nie masz z nim dziecka

Gość dupa jarosz pieprzy za grosz
Przeciez mamy 21 wiek i normalne jest ,ze komputery owładnęły ludźmi.A bedzie jeszcze gorzej...

Gość 3454265ztgfvv
zero zwazkow miedzyludzkich fb rzadzi

hahahahahahah ale się usmiałem:classic_cool: Ambitny facet

Gość konkubinqa 86
a moze postaw mu ultimatum albo ty albo gry

Gość Nataluuunkkkaaa
ja mam to samo tylko moj gra w metina.. Przychodzi z pracy gra przed praca gra. Jestesmy malzenstwem i mamy dziecko ale gdyby nie to nie bylabym z nim. To jest meczace chociaz ostatnio robilam awantury i troche sie opanował ale przestac to nie przestał. Nic nie pomoze chyba ze odejdziesz.

Gość Arwena z Rivendell
to zacznij z nim grać w lola :classic_cool: pogracie duo rankedy to od razu zbliżycie się do siebie xDD