Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivo7er

mam focha i jestem zła, i nie przechodzi mi - jakie macie metody na zły humor?

Polecane posty

nie chcę się uciekać do metody ostatecznej (trzaskanie talerzy) - może ktoś poleci coś na zwalczenie złych emocji? :-O od razu powiem, że nie chodzi o odreagowanie wściekłości np. przez wysiłek fizyczny, mój stan to ciemne chmury wiszące nad głową a nie wrząca krew.

Puszczenie troche pieniedzy w galerii, ugotowanie czegos dobrego, gra na konsoli, albo po prostu kilka piwek:)🖐️

pocwicz fizynie do upadlego ..ednorfinki zrobia swoje

z powyższych - pozostaje chyba tylko piwo. Reszta już wypróbowana, i nie podziałała :-O

Tylko nie stosuj tego zawsze jak masz zly humor, bo nie chce miec na sumieniu Twojego alkoholizmu jakby co;)🖐️

Gość fdgj,nhjk,,
macieju, w dniu twojego swieta 01.11.2013 kupie tobie najwiekszy wieniec i bede sie gorliwie modlila bys zszedl w koncu z tego swiata kafeteryjnego ty wrzodzie na wlasnej dupie

Uwielbiam ataki hejterow pod moim adresem, dziekuje Bogu za kazdy z nich. I need more;)🖐️

Gość MACIEJOWA.
MACIEJU SPIER..... EWENTUALNIE

Gość moniczka :P
w zeszłym tygodniu miałam tak samo poszłam na impreze wypiłam potańczyłam i przeszło

Teraz pora obiadowa... może solidna porcja domowych pierogów z mięsem,z przysmażaną cebulką i skwareczkami (bardziej pożywne od chińskiego żarcia).A wieczorem ze dwa kieliszki półsłodkiego wina...? ;)

Nie narzekam, ale jakbym juz musial wziac udzial w reinkarnacji, to: sredniowieczny inkizytor, mysliwy z Alaski albo Wisonsin, ranczer z Teksasu, kwboj z dzikiego zachodu z czasow klondike, hetman polski, ulan🖐️

"Idź na siłownię, tam się wyżyjesz za wszystkie czasy, wrócisz zdechła do domu..." x WITF,przecież ona pisała że (tu cytat): x "od razu powiem, że nie chodzi o odreagowanie wściekłości np. przez wysiłek fizyczny, mój stan to ciemne chmury wiszące nad głową a nie wrząca krew" x Najlepiej kobiecie w takiej sytuacji pomaga dopadnięcie winnego i patrzenie,jak pełen strachu i skruchy kaja się za swoje winy,leżąc u jej stóp ;)

Kończąc myśl: czasami jednak winny/winni są nie do dopadnięcia i wtedy burzowa chmura nad głową unosi się przez dłuuuugi czas ;)

Gość strup na oku...
ha ha ha maciej pedauuuu:D

Niestety, mnie wysiłek nie pomaga na nic, bo jak jestem zmęczona, to wk.....am się jeszcze bardziej :-O Wieczorne bieganie też odpada (temp. poniżej +20 stopni = ziiimno!). Dopadnięcie winnego mojego złego humoru również nie wchodzi w grę. x Pozostaje rzeczywiście się upić... :-O Wasze zdrowie!

na focha dobre jest ćwiczenie o nazwie: lustracja patrzysz w lustrze w swoje oczy, oglądasz twarz, leciutko się uśmiechasz, próbujesz odczytać myśli, które wierzgają w głowie, aż żyłka pulsuje, śmieszne usta, dziwne włosy, o rany, mam siwego włosa! a tu łysieję, ale te uszy dziwnie sie wyguinają w trąbkę, i po co mam tego pryszcza? ale to głupie tak się gapić na siebie, chyba mnie popieprzyło, a miałam przed chwilą focha, debilka ze mnie! :) ale jaja... itd :P:P:P

Ta lustracja jest chyba na dobicie: tu pryszcz, tu nowe zmarszczki, ależ mam krzywy nos, Boże żeby tak wygrać w totka i strzelić sobie implanty zębów, znowu brwi do skubania itd itd... Ja się nie chcę dobijać tylko od-fochować! :)

Gość musisz sie nauczyc panowac
nad emocjalmi i tyle

"Dopadnięcie winnego mojego złego humoru również nie wchodzi w grę" x Czemu nie wchodzi w grę?Czyżby to była jakaś organizacja,potężna firma?Jeśli tak,to faktycznie może byc ciężko.Bo chyba jedna osoba nie mogła Cię tak wkurzyć?Jeśli to jedna osoba,to wskaż winnego,a delegaci kafe z Twojego regionu go dorwą :P

no bo zaraz przytoczę pewne sławne przysłowie o nożycach... 😠

"musisz sie nauczyc panowac nad emocjalmi i tyle" x Panowanie nad emocjami służy temu, żeby nie pokazywać innym, że jest się wściekłym. Toż ja nie pokazuję, tylko żołądkuję się wewnętrznie, i kafeteryjnie. 😠