Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga9500

Tłuszczyk!

Polecane posty

Gość Kinga9500

Witam. Mam trzynaście lat i ważę 57 kg przy wzroście 152 cm. Nie wiem jakie ćwiczenia i dieta będą dla mnie dobre. Muszę schudnąć 10 kg w 1- 1,5 miesiąca. RATUNKU!

Dziecko kochane,nie odchudzaj sie na własną rekę!! Jestes tylko rok starsza od mojego syna,z pewnoscią masz trochę nadwagę,ale jestes w okresie dojrzewania i ktoś /najlepiej dietetyczka/ ułozy Ci najzdrowszą dietę,na własną rękę odchudzając sie mozesz sobie krzywdę wyrządzić. Na zachętę napiszę ze mojej kolezanki córka dzięki dietetyczce schudła 10 kg i wcale sie nie glodziła.Porozmawiaj z mamą,ja na pewno poszłabym z Tobą do dietetyczki. Głowa do góry:)

Gość życie w internecie
masz 13 lat? i ty już na dietę chcesz iść? jezuu.. a nie lepiej przejść się do dietetyka, który ustawi ci optymalną dietę dla twojego rozwoju ? wejdziesz na jakąś pseudo dietę i potem będziesz płakała, że paznokcie, że włosy, że skóra, że miesiączka...że ogólnie jest coś nie tak z organizmem. zastanów się nad dietetykiem, poważnie

nie odchudzaj sie na własna reke zrob tak jak dziewcyzny radza idz do dietetyka pozdrawiam

Gość biore sie za swoje zycie
Kinga nie wolno Ci sie glodzic , muisz jesc wszystko : mieso ,ryby ,jaja ,kurczaka , nabial ,ser zolty ,warzywa bo to jest konieczne by zapewnic skladniki odzywcze organizmowi i odpowiedni poziom wapnia i witamin - Ty jeszcze rosniesz ! Od tego jak sie teraz bedziesz odzywiac zalezy Twoje zdrowie w przyszlosci , stan Twoich zebow i kosci . Jedyne co mozesz sobie odpuscic lub ograniczyc do minimum to chleb , makaron , ryz ,ziemniaki ,kasze , napoje slodkie i slodkie owoce ( witaminy sa w warzywach i w zoltku jaja ) . Wez sobie to do serca jesli zalezy Ci na zdrowiu w przyszlosci .