Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pantiio Sentino Kawarano

Czy mieszkanie 280 m^2 dla singa jest odpowiednie?

Polecane posty

Czy nie bardzo?

Bo mi się wydaje że to za dużo troszkę. Niby można by zrobić duży salon z kuchnią, pokój rekreacyjny z barkiem i łaźnie z jacuzzi ale czy warto ? :o

Jedna sypialnia z łazienką, pokój dla gości, gabinet + to co wymieniłem wyżej. Pewnie dużo sprzątania w takim mieszkaniu by było a zatrudnianie sprzątaczki średnio jest fajne bo wiadomo, może się trafić na taką co kradnie i grzebie w prywatnych rzeczach.

Z drugiej strony prostytutki byłyby zadowolone. Seks w jacuzzi, wspólnie spędzony czas na rozrywkach w pokoju rekreacyjnym, jakiś film wyświetlany projektorem w salonie na dużym ekranie. Tylko czy prostytutki pomagałyby mi później sprzątać? Haha :)

Gość Sense Not Make
Nie wiem czy Ty sie chwalisz czy co? Moj chlopak ma dom 550m2, rodzice maja Range Rovera i Mercedesa, on sam jezdzi nowym Porsche. W dodatku maja duzy hotel na mazurach, wiele dzialek i duzo sztuki. I wiesz co? jakims cudem nie jest on takim edbilem jak ty i nie chwali sie na tym marnym forum. Dlatego te twoje marn 280m2 to jedno wielkie gowno

Ale co mnie obchodzi jakiś dzieciak który wszystko zawdzięcza rodzicom, którzy zawdzięczają wszystko swoim rodzicom? :) Poza tym skąd wiesz że on tu nie pisze? Swój temat na tym forum może mieć nie jeden polski celebryta czy polityk. ;) A chwaliłbym się gdybym był podpisany z imienia i nazwiska. Zastanawiam się czy dla singla taki metraż jest odpowiedni czy jest za duży. No i problem sprzątania nie jest jakby rozwiązać.

Gość zauważyłam że coraz więcej
milionerów pojawia się na forum :D

Gość to z pewnoscia dlatego
ze jak juz sa milionerami to nie maja co robic, tyle lezec pachniec i sie wylegiwac w wielkim mieszkaniu lub wydawac te lekko zarobione pieniadze na dupy.

Gość ot.co.
Moim zdaniem zdecydowanie za mało... Basen nie wejdzie, sala bilardowa też nie. Biednie będzie

Gość orzeszku
280 m - trochę mało mam dużą wyobraźnię- nie zmieściłaby się :classic_cool:

Gość madzia ze słonecznikiem
280 metrów, to całkiem fajna powierzchnia, duża kuchnia z jadalnią, sala z kinem, duża sypialnia z wanną na środku albo może sala z basenem takim na 15m długości i tam wielki telewizor plus dużo roślinności, można mieć też swoją pracownię, bibliotekę. Co do sprzątania to myślę, że należy korzystać z jakiejś zaufanej, sprawdzonej firmy i mieć monitoring i po sprawie. Uważam, że to fajny metraż dla singla.

Gość tkutty
280 hektarów będzie O.K.

Gość djalsF
za duze.

Gość Johny Tulip
jasne, jak puści bąka to echo będzie dwie godziny wędrować po tym metrażu.