Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergtr5

Dziewczyny jak są młode to szaleją a później wybierają jelenia i frajera

Polecane posty

Gość ergtr5

Nie mówcie że tak nie jest bo widzę dookoła po znajomych. Moje koleżanki w wieku 15-25 lat szalały do woli, gadały tylko z przystojniakami i ładnymi chłopakami, co chwilę nowy koleś, szmacanie się na imprezach, domówkach, bolcowanie co chwilę z nowym kolesiem a teraz w wieku 25 każda z nich szczęśliwa i przykładna żonka albo narzeczona jakiegoś brzydkiego wyłysiałego otyłego frajera który jest nudny jak flaki z olejem ale za to ma firmę po rodzicach albo dobre stanowisku w pracy :) Kobietki pieniądze i tylko pieniądze prawda ? Nie ładnie to tak ?

Gość ergtr5
Wiem dlatego ja nigdy się z żadną na stałe nie zwiążę :D Nie będę frajerem co to utrzymuje jakąś puszczalską panienkę która w przeszłości była przeorana w wszystkie możliwe dziury a teraz zgrywa potulną jak baranek niewiastę :D Mam 28 lat i kocham życie, nie ma nic piękniejszego od życia samemu, co chwilę nowa panienka, zero uczuć, zero zdrad i niepewności, życie jest piękne :D

Gość epinefryna...
to w końcu samiec ma zapewnić byt rodzinie więc w czym problem?

Gość Ramzan
zapomniałeś dodać, że co trzecia urodziła dziecko z gostkiem, który nie jest jej mężem

Gość ergtr5
Współczuję moim kolegom którzy są już mężami i mają życie z jedną kobietą albo do tego jeszcze dzieciaki na utrzymaniu, przecież niektórzy z nich mają po 23 25 28 lat, jak można w w tak młodym wieku pakować się w związek stały ? Życie jest zbyt piękne żeby poświęcać go dla jednej osoby której nagle po paru latach może się coś odwidzieć :D Mam taką koleżankę która ciągle mówi jak to się ma źle w życiu z facetem a już trzecie dziecko mu właśnie będzie rodzić :D Albo kolegę który lata za taką jedną odkąd pamiętam a ona go olewa na wszystkie strony a on jej gra jak tylko sobie kiwnie palcem :D

Gość ergtr5
epinefryna Haha a kto tak Ci powiedział że samiec ma zapewnić byt rodzinie ? Kościół ? rodzice ? stereotypy ? Życie jest piękne trzeba z niego korzystać a nie pakować się w ograniczenia.

Gość zuuzannka89
Zgadzam się z autorem, związki to strata czasu i są przereklamowane. Można być w życiu szczęśliwym na wiele różnych innych sposobów ale dla większość ludzi nie ma zainteresowań, pasji, hobby i ich jedynym szczęściem jest tylko się ohajtać urodzić bachora i klepać biedę od 1-1.

Gość ergtr5
Mi kobieta jest potrzebna w życiu tylko po to aby sobie dobrze poruchać i nic więcej, może to zabrzmi bezczelnie ale kobiety traktuję tylko i wyłącznie jako obiekt seksualnych pożądań i seks to jedyna sfera w której mam ochotę z nimi obcować. Mam pasję której poświęcam się, dobrą pracę, jestem szczęśliwy, w moim życiu nie ma miejsca na stały związek i jedną kobietę która mi się po jakimś czasie znudzi. Przecież to bez sensu, nie rozumiem dlaczego ludzie się z sobą wiążą na stałe przecież to zazwyczaj i tak prędzej czy później kończy się kurestwem albo rozwodem.

Gość ffjiosghodir
nie zwiążesz sie na stałe bo nie masz firmy ro ojcu czytaj kasy i żadna cie nie zechce hahahhaahahahaha

To co piszesz jest sprzeczne ze sobą. Najpierw jedziesz po kobietach, że jak miały 19-25 lat to chodziły na imprezy, balowały, "puszczały się", a później, że żal Ci kolegów, którzy są już mężami i mają dzieci na utrzymaniu;P. Zastanów się, może gdyby zabawili się za młodu, jak te kobiety o których piszesz, nie byłoby takiego problemu. ??

No szczerze mówiąc tematów takich podobnych jest tu co chwilę kilkanaście ale muszę się po części z autorem zgodzić odnosząc do jego pierwszego posta. W moim środowisku też znalazło by się parę znajomych kobitek, co kiedyś mocno dawały w tany a teraz przykładne mamusie ochajtane z kim popadnie :) Życie :)

Gość zgadzam sie z autorem
przetestowałem i od teraz kobiety znaczą dla mnie tyle co Żyd dla esesmana ..wybiore jedną tylko do spłodzenia potomka a ona w zamian będzie miała troche większe racje żywnościowe

Gość najfajniejsze byloby
a po co racje zwynosciowe? Zaloz jej post. Po co karmic trutnia?