Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybeckkaaa

Też macie takie uczucie?

Polecane posty

Gość rybeckkaaa

Gdy widzicie przystojniaka, to wtedy mówicie sobie że "nie mam u niego szans" a po jakimś czasie się okazuje że jednak on jest nami zainteresowany. Czy tylko ja tak mam ?

Gość vwvbqev
ja jak mowie ze nie mam szans to zazwyczaj nigdy sie nie myle:D

Gość InteligentnyMateusz
I zwykle okazuje się, że ma siano w głowie.

Gość rybeckkaaa
Czy to może być spowodowane ze mam niską samoocenę i wydaje mi się że jestem nic nie warta?

Gość InteligentnyMateusz
Mój wzrok jest bardzo przenikliwy i jestem w stanie precyzyjnie wydać opinię na temat kobiety, na podstawie jej ruchów ciała, ubioru, urody, mimiki twarzy itd. Naukowcy obliczyli, że tylko w kilku procentach naszej uwagi spoczywa na wypowiadanych słowach. Jestem ekspertem w zakresie czytania z mowy ciała. Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile ja jestem w stanie wyczytać z wyglądu i ruchów ciała kobiety.

Gość InteligentnyMateusz
Tak, bingo. Nie potrzebujesz już iść do psychologa. Sama wydałaś opinię i to bardzo trafną.

Gość InteligentnyMateusz
Lubię nieraz, gdy jadę pociągiem metra, wpatrywać się w oczy kobiety i obserwować jej zakłopotanie. To jak co chwila odgarnia włosy i spuszcza wzrok, gdy tylko nasze spojrzenie się ze sobą spotkają, Lubię obserwować, jak czerwieni się na twarzy i poprawia swój wygląd. :-)

Gość RaZR
Kiedyś też myślałem że jeśli kobieta odgarnie włosy, zacznie bawić się łańcuszkiem to już wielkie zainteresowanie. Nawet to czy opuści wzrok czy podniesie do góry nic nie znaczy. Jeśli się podobasz kobiecie to ona wcześniej Cie dotknie w ramie, no chyba że jest bardzo nieśmiała to wtedy nie.