Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ziomeczex

Co napisać. Pilne.

Polecane posty

Witam. Mam problem. przez jakies 3 dni nie pisalismy z kolezanka. Chciałem coś do niej napisać i nie mam pomysłu co. Chce sprawdzić, czy wszystko jest w porzadku i zarazem dlaczego nie odpisała. Nie może to być prośba o spotkanie. Prosze o pomoc.

Gość dddkdkdkd
może zapytaj czy doładować jej telefon, bo nie masz odpowiedzi na smsa sprzed 3 dni :D co za dzieciaki :D

Looser zalezy mi bardzo na niej i ona sama byla bardzo zainteresowana. nie mozliwe, ze nagle jej sie odwidzialo. Dziwne to jest.

Moge troche jeszcze poczekać, ale wiesz, ze kobiety nie lubia przejmowac inicjatywy bo to nie one maja nas zdobywac tylko my je. Intuicja mi mowi, ze nalezy cos napisac.

Ty juz za duzo wykazales inicjatywy ostatnio, im bardziej bedziesz naciskal, tym bardziej, bedzie na nie.

propozycja nr 2: koleżanko moja droga cóż ty nagle taka sroga słowa skąpisz w esemesie a ja czekam tutaj w stresie rymy marne klepię też by powstrzymać morze łez z tęsknoty ku tobie pewnie wyląduję w grobie bo czy jakaś (włączając Ciebie) by mnie chciała skoro ze mnie taka pała która odezwać się nie umie szuka "porady" w cynicznym tłumie vv and nr 3 ewentualnie jaki problem napisać "cześć X? co porabiasz w ten niepiękny lutowy wieczór? bo ja np. zastanawiam się co do Ciebie napisać? :P"

Ok dzieki za rade. Jak nie odpisze w tym tygodniu to odpisze jej w nastepnym. Moze sie uda cos jeszcze :D ale w tym nie pisze nic.