panikara8787 0 Napisano Luty 26, 2013 Witam. Podczas okresu kochałam się ze swoim chłopakiem,dokładniej w 3 dniu miesiączki. Okres u mnie trwa ok 6 dni,cykle mam nieregularne lecz długie,od 27 dni. Uprawialiśmy seks bez zabezpieczenia i chłopak doszedł całościowo na zewnątrz,ale nie jest pewny w 100% czy było coś we mnie.. możliwe,że jestem w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakakakaraaa Napisano Luty 26, 2013 tak, ciąża jest możliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabiba 0 Napisano Luty 26, 2013 nie ma możliwości zajścia w ciąże podczas miesiączki, do zapłodnienia dochodzi podczas owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak masz badanie Napisano Luty 26, 2013 tak, każdy seks bez zabezpieczenia może skutkować ciążą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myskaff Napisano Luty 26, 2013 mozliwość ciąży jest zawsze kiedy wspołzyjesz........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenkaaaaaaaaa Napisano Luty 26, 2013 nie ma możliwości zajścia w ciąże podczas miesiączki, do zapłodnienia dochodzi podczas owulacji - gadasz bzdury. Jeżeli cykle są krótkie, lub wystąpi jakieś zaburzenie owulacja może pojawić się wcześniej. Nie mówię, że owulacja wystąpi 3 dc, jednak jest możliwość, że plemniki przeżyją w pochwie do momentu owulacji.Jeśli ta wystąpiłaby wcześniej to ciąża jest możliwa. Dlatego też jest to okres bezpłodności względnej. Co do pytania : możliwość jak już napisałam jest, jednak jest ona stosunkowo mała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she_insane_88 0 Napisano Luty 26, 2013 To raczej bardzo mało prawdopodobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabiba 0 Napisano Luty 26, 2013 trzeba nauczyć się czytać ze zrozuieniem, dziewczyna napisała że ma długie cykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panikara8787 0 Napisano Luty 26, 2013 ale czytałam,że podczas miesiączki jest mniejsze ryzyko... boję się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tosiaa27 0 Napisano Luty 27, 2013 pewnie ze jest mozliwe !!! ale malo prawdopodobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach