Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakieta1234

Czy znacie kogoś komu komornik zabrał dom lub mieszkanie?

Polecane posty

Gość rakieta1234

Jak to przeżyli, dlaczego to się stało, co się teraz z nimi dzieje?

Gość pod_mlotek
mi niedlugo. zabierze to dlatego ze padla nam firma. maz jest po 50 i zadnej pozadnej pracy nie moze znalesc jedynie dorywczo.rata kredytu to1700 mies mamy niepelnoletnie dzieci jedyne pocieszenie to to ze mieszkamy na takim wygnajewie ze komornik dlugo kupca nie znajdzie nie wiem co z nami bedzie .kiedys mielismy bardzo wysokie dochody zawsze mielismy oszczednosci .a;e to bylo kiedys teraz ledwo na zycie starcza

Gość deseese
matka znajomej. Mąż pił, narobił długów, w końcu ich dom rodzinny poszedł pod młotek. Po licytacji matka ze znajomą przenieśli się do babci ze strony mamy. Ojca ze sobą nie wzięły. Ojciec do dziś na ulicy, od licytacji minęło już 7 lat.

Gość Ramzan
pod_mlotek a czym się zajmowaliście, produkcja, handel , jaka branża , co się wydarzyło ?

Gość pod_mlotek
budowlanka .zostalismy oszukani.okradzeni,no i wynieslismy sie na totalne zaupie fajnie tu ale zebym wiedziala ze tak bedzie to bym zostala w miescie no i konjurencja która oferowala swoje uslugi za pol darmo tez nas dobila my placilismy podatki zusy ludzie pracowali u nas na umowy na czas nieokreslony.zaluje trzeba bylo na czarno na lewo bo tak to tylko gaby nam z tego zostaly

Gość Ramzan
pod_mlotek czy tam w tym zaduupiu jest jakaś rzeka albo kawałek stawu, czy daleko jest do tak zwanego przysiółka , jakie to są strony na mapie Polski ?

Gość rakieta1234
Ja też miałam firmę, rodzinną pod którą wziełam kredyt. Kredyt też wziełam na dom bo łatwo dawali więc brałam. Teraz wiem, że byłam totalnie głupia. Mamy 2 małych dzieci, boje się strasznie co z nami będzie. Co dalej? Co sobie dzieci o mnie pomyślą. Takk sobie analizuję że w życiu to mi siętylko dzieci udały

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a czemu nie sprzedacie domów i nie spłacicie długów tylko czekacie na komornika?? wtedy Wasze domy moga pojsc nawet za mniej niz połowe jego prawdziwej warosci

Gość słodko gorzki to ma smak
Ja nie znam, ale pracowałam 3 lata u komornika w kancelarii i wiem że zabiera :D

Gość dzorzdżina
a kto ci kupi dom gdzie w księdze wieczystej jest wpis komornika ? pomyśl logicznie

Gość gość
Tak ,mi zabral,chetnie bym go odzyskala ale pieniazkow brak niestety.