Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

purpury123

facet z dziwnym charakterem,warto?

Polecane posty

Cześć, poznałam faceta jakieś 3 miesiące temu, ma 22 lata ja mam 20, maswoją firme którą ojciec mu przepisał, świetnie tam zarabia i tak dalej, ma luksusowy samochód, jest uroczy i przystojny ale ma straszny charakter, nie w stosunku do mnie tylko do innych ludzi, jednym słowem jest hipokrytą...:( Tak jakby nie lubił ludzi, śmieje się z niektórych ludzi i ich ubioru i ze wszystkiego co nie ma bogaty człowiek, dla mnie jest bardzo grzeczny i potrafi uwodzić ale jego charakter w stosunku mnie strasznie odraża, kręci mnie okrutnie ale nie wiem czy na dłuższą metę ma to sens? Czy lepiej sobie dać spokój? jak myślicie, co wy byście zrobiły gdybyście spotkały takiego faceta?

Gość fgvdgg
ja dalabym sobie z takim sceirwem spokoj, nigdy nie ebdzie cie szanowal po tym jak powiecie sobie TAK

Gość pokocham deske
pierwsze dwa zdania swiadcza że lecisz na wygląd i zasobny portfel a nie na charakter :)

Gość DobraradaCiotkiKlotki
jag bogaty to sie bierz za niego:classic_cool:

Znam wiele kobiet o takim sposobie na życie, tzn takie, które lubią się śmiać z innych :D w dzisiejszych czasach to tylko lekkie skrzywienie zupełnie niegroźne.

pokochamdeske, gdyby tak było nie pisała bym tego tematu tutaj, a po drugie jak go poznałam nie miałam bladego pojęcia ile ma pieniedzy, wiec nie trafiłaś. Pytam normalnych ludzi.

Gość Piotruś Żyła,
Ja tam jestem zwolennikiem aby bogaty facet miał bogatą kobietę i odwrotnie. Pamiętaj że za wysokie progi na kacze nogi. Jeżeli gówno masz to i gówno chciej. A tak na poważnie to ludzie którzy nie szanują innych to dna !!!!!!! Przez duże D, duże N i duże A !!!! Kiedyś naplułem kierownikowi w twarz. Nie ważne za co. Nie cackam się z bucami i ustawiam każdego po kolei którego napotkam. Szczeniak ma kasę po ojcu i myśli że wielki Pan. Przez to że ma tak łatwo w życiu tak naprawdę to będzie jednym wielkim tępakiem. Żeń się z nim a będziesz latała jak piesek koło swojego Pana.

Gość Widzialemczlowiekaaaa
heheeh jesteś jedną z nielicznych która pomimo kasiastego portfela ma wątpliwości czy warto, widać sa jeszcze normalne kobiety:) osobiście to nie wiem, róznie bywa, oby Cie nie skrzywdził w przyszłości.

Gość aoaoaoaoty
Cokolwiek ci tu napiszemy to i tak będziesz mu skakać na pale

Gość Piotruś Żyła,
Przerośnięte ego ma i tyle. Trudno jednoznacznie powiedzieć że to przez to że ma kasę. Może też chodzić tu o wiek. Tyle tylko że trochę za stary jest na to. Ja tam jestem fajniejszy niż on moim zdaniem. Głupi, zakręcony ale każdy się cieszy gdy mnie widzi :P

Osoby zamożne zawsze lepiej się ubierają, poruszają się nowym samochodem a nie starym rupieciem, nie znam osoby dobrze zarabiającej ubierającej się w kiepskie ciuchy i noszącej zniszczone ubrania.

Gość ?????>?????
Piotrus żyła kto bogatemu zabroni? Bogaty ma zawsze łatwo w zyciu, Kobiety lgną do takiego i w ogóle nie wie co to brak na coś.

Męska rzecz no tak to prawda, ale jeśli mam się wiązać na poważnie z kimś tylko po to by poruszać się fajnym samochodem i tylko po to aby mieć byt zapewniony to wolę tego nie robić.

teraz ciebie ceni bo zdobywa,gdy to osiągnie to udowodni tobie jaka jesteś...biedaczka.Prawdziwy facet -bogaty z klasą-nie obnosi się z tym bogactwem ,że tamci to prostacy i ich nie stać itd.Facet z klasą delikatnie operuje określeniami,bo temat pieniędzy jest drażliwym tematem,no i nie każdy może dostać fortunkę od rodziców.Rada?obserwuj ,ale bądź gotowa powiedzieć pa pa i wtedy wygarnij mu ,że ludźmi się nie pomiata

jony on się nie obnosi z pieniedzmi, fakt faktem drogo się ubiera ale raczej w takie marki które w Polsce są mało znane, nie szasta kasą dla szpanu nic w tym stylu, chodzi mi o to że czasem lubi kogos wysmiać że np jest ubrany trochę bez gustu, czy np dlatego że nosi buty takie z bazarku... Nie szanuje niektórych ludzi z innych kultur to tez mnie troche razi.

W gronie swojego towarzystwa potrafi się świetnie bawić, nie krepuje sie poznawać nowych ludzi, tym mnie do siebie przyciągnął, jednym słowem ma gadane i tym mnie zainteresował, nie chodzi o pieniadze i nie chce być z kasiastym faccetem tylko dlatego że"..." jak już wcześniej powiedziałam.

Gość kekekekeke
Słuchaj, jesli tobie się podoba pod względem fizycznym, pod wzgledem charakteru to czemu masz nie spróbować? Znam wielu takich ludzi szyderców i są normalni z małymi wyjątkami, ale nie ma ludzi bezbłędnych. fajnie że nie lecisz na pieniadze, wiadome że facet ustawiony to zupełnie inne życie pod względem finansowym ale tez w przypadku założenia rodziny... zupełnie inaczej się żyje, poprostu żyje się szczęsliwie a nie ze zmartwieniami. Ale to nie jest najważniejsze jak już napisałaś.

Ogólnie ja uważam że nie należy demonizować osób zamożnych, nie znaczy to też że trzeba ich uważać za świętych. Bogaty zawsze więcej może, jak wspomniałem wcześniej szyderstwo to nie tylko domena osób bogatych ot taka cecha ludzi zapewne tak samo powszechna w XIII wieku jak i w XXI :)