Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slub w innym terminue

Czy ktoś przekładał ślub??

Polecane posty

Gość slub w innym terminue

jak to jest z terminami, czy idzie się dogadać z usługodawcami na przesunięcie za pomocą tej samej już wpłaconej zaliczki na termin za rok? że zostajemy przy tej sali tylko chcemy późniejszy termin np. za rok. Chyba będziemy musieli ślub przesunąć,ale nie chcę wszystkiego odwolywać tylko po prostu przesunąć o kilka miesięcy. Czy to jest realne? czy raczej zaliczki mi poprzepadają? slub mam zaplanowany na sierpien, ale sila wyzsza sprawia, ze chyba bedzie musial odbyc sie później. Jestem w ciazy, i wdniu slubu bylabym w 7 miesiacu co raczej nie idzie w parze z weselem. A wszystko jest zalatwione.

Gość ksiusaksk
My przekladamy bo spodziewamy sie dzidziusia..tak tak wiemy skad sie biora dzieci a jednak gdy wszystko oplacone i zaplanowane okazalo sie,ze musimy przekladac slub o rok.zaliczki nam przepadaja wszystkie.chyba,ze znajdziemy chetnych..a od kilku miesiecy nie znalezlismy absolutnie nikogo...dobrze,ze to tylko zaliczki,za sale,orkiestre,hotel i poprawiny...suknia zamowiona i odbieram ja w marcu..choc z przymiarek nici bo brzuszek...ale poczeka rok...najgorzej,ze nasze wymarzone miejsce gdzie nie dosc,ze przepada nam zaliczka to jest oblozone juz na 2014 rok i niemamy jakby alternatywnego...wiec liczymy na to,ze ktos przelozy i odsprzeda nam termin

nie dziwię się, że nie chcą przekładać dat, bo dla nich to strata. mogli mieć wcześniej zapytania o te terminy i odmówili. mało kto załatwia sprawy (sala, fotograf, kamerzysta, orkiestra) na ostatnią chwilę, szczególnie w obleganych miesiącach. zastanawiam się czy nie można się z nimi dogadać, że jak mają chętnych na Wasz termin, czy by nie mogli do Was ich przekierować, celem dokonania wymiany, rozliczenia się, ale z drugiej strony, komu będzie się chciało bawić w takiego pośrednika?

Gość oliv8
Ja przekladałąm, ze wzgledu na śmierć ojca i nie bylo żadnego problemu z zaliczkami itd.

Gość orestowa
ja przekładałam,wesele miało być w sierpniu a było w grudniu.żadnej z zaliczki nie straciłam,nawet wykonawcy byli ucieszeni bo w grudniu mało kto bierze ślub