Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdqdqwdqwdqd

też tak czasem macie czy ja jestem za bardzo nerwowa?

Polecane posty

Gość dqwdqdqwdqwdqd

Mieszkam na stancji z kolezankami i wkurza mnie jak np rozmawiaja na korytarzy ( mamy bardzo cienkie ściany i słyszać wszystko) na głos poznym wieczorem ,albo rano i sie śmieja np kiedy ja jeszcze spie ( np ja mam zajęcia na 12 i chce sobie pospać ,a one wstaja o 6 i sie głosno zachowuja) tez by to was wkurzalo czy przesadzam?

Gość dqwdqdqwdqwdqd
albo chce poprostu czasem chwili spokoju , slucham muzyki cicho ,a one sie bardzi głośno śmieja za sciana czy gadaja... nie zwracam im uwagi ,ale mnie to wkurza... Poza tym maja ciagle otwarte pokoje i np jak u jednej siedzi chłopak to sie nie swojo czuje np rano w koszuli nocnej jak on siedzi przy otwartych drzwiach na przeciwko łazienki Takie uroki zycia na stancji ,ale czasem mnie to strasznie wkurza... nie mowiac o trzeaskaniu drzwiami co juz wg mnie jest chamstwem z ich strony np pozno wieczorem czy rano

Gość najjaśniejszy władca kafe
mój ojciec wstaje o 4 rano i buszuje nieraz wchodzi do pokoju i patrzy jak śpię kiedyś prawie zawału nie dostałam jak jest roboczy dzień to się to się krząta bo idzie do pracy ale jak sobota i niedziela jest rozwala telewizor na cały regulator do tego jest głuchy a ja mam pokój za ścianą więc te twoje koleżanki nie są aż takie złe

Gość miałam podobnie
one wstawały zazwyczaj dużo wcześniej ode mnie i darły ryja od samego rana , trzaskały drzwiami i słuchały głośno muzyki ... na szczęscie długo razem nie mieszkałysmy ;D chociaz one nie były takie złe... miałam taką współlokatorkę, że hałas to najmniejszy problem ;P

Gość dqwdqdqwdqwdqd
ja mialam roznych wspollokatorow ,ale te maja gdzieś czy ktos spi czy nie , trzaskaja drzwiami i nie obchodzi ich nic... nawet w dzien czasme ciezko sie zrelakować w pokoju czy pouczyc bo ciagle smiechy za ściana , rozmowy na korytarzu gdzie jest echo , tego im zbronic nie moge ,ale denerewuje mnie to jak nie wiem... Na szczescie( odpukać) rzadko robia imprezy bo jeszcze by tego brakowało... U siebie w mieszkaniu chce spokoju i tyle. ciekawe czy im by nie przeszkadzało jakby było w odwrotna strone ,ale ja jestem lepiej wychowana od nich

Gość miałam podobnie
jedna z moich późniejszych wspołlokatorek nie dość, że imprezowała praktycznie ciągle, to sprowadzała do mieszkania pierwszych lepszych facetów :O strach było czy czegoś nie wyniosą. Tak sie złozyło, ze miałysmy tylko jeden dość duży pokoj, lazienkę i kuchnię, więc co cenniejsze chowałam w kuchni pod kluczem ;O bzykali sie ile weszło i gdzieś miała, ze ja jestem obok :D parodia

Gość dqwdqdqwdqwdqd
o matko to wspolczuje... ja nie wiem jak bym wytrzymała z taka chyba bym sie wyprowadzila:O W moich mi głównie to głośne zachowywanie sie przeszkadza,ale coz... chyba sie nie zmienia i tak

Gość dqwdqdqwdqwdqd
a tez slyszałam nie raz przez ściane jak ktos sie glosno bzykał ( bo nie dało sie nie slyszec..) ale w jednym pokoju to bym nie wytrzymała jakby sie ktos bzykal i miał w dupie ,ze ja leze obok to juz jest masakra jakas...

Gość miałam podobnie
też nie wytrzymałam i po 2 miesiącach już mnie tam nie było.. pewnie bym wcześniej się zwinęła, ale ciężko było ze stancją ... masakra jaki przebieg miała ta dziewczyna ... ;D a wydawała się być OK zanim lepiej ją poznałam ..