Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki ale inteligentny

Połowa kobiet na portalach randkowych nie wie czego chce

Polecane posty

Nie odpisują na wiadomości albo umawiają się i nie przychodzą na randki.A potem dziwią się że zostają starymi pannami.

Gość ahnmikuytrewrtyhuj
aa a ty pewnie zawiedziony ze nie mogłes pomachac na lewo i prawo swoim narządem płciowym

Tak jestem zawiedziony ale akurat sex nie jest dla mnie najważniejszy.

Gość ghjgddg
Jestem kobietą i też często słysze od mężczyzn że kobiety tylko bajerować potrafią. Ja tam nie narzekam na swoje życie towarzyskie :) jak są chętni to się umawiam,co mi szkodzi. A te maciory niech dalej siedzą przed kompem i sie dowartościowują karmiąc facetów swoimi przerobionymi fotkami :) Na real nigdy się nie odważą bo ich realny wygląd odbiega od tego na fotkach. Kobiety są głupie :D

Gość no z tym nieprzychodzeniem
to ok, kwestia chamstwa ale z nieodpisywaniem?:D to chyba dowód że wiedzą czego chcą jednak NIE CIEBIE, może to nie do końca kulturalne, ale co mają napisać "sory, nie podobasz mi się"?

Gość ghjgddg
A co do nieodpisywania to akurat ja też często nie odpisuje. Powód? Żałosne teksty,natręci, wszystko takie oklepane albo po prostu mi się nie podoba.

Gość no właśnie, co ma odpisać
kobieta jak napisze do niej facet który jej się ewidentnie nie podoba?

Gość Ja nie mam nikogo :(
Po pierwsze jak jesteś brzydki to masz przesrane jak ja, żeby jakaś chciała się spotkać to muszę nieźle się natrudzić ale zawsze przychodzą. Dwa nigdy nic z randek nie wyszło każda narka po spotkaniu, mimo iż daję sporo zdjęć. Mój kumpel mówi że nic tu nie zdziałam i ma rację, portale są dla ludzi co mają w miarę atrakcyjny wygląd. Brzydale tam mogą być i latami i nic nie wskórają, każda kobieta ma przecież oczy.