Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeeeeeee

Słyszeliście o tej sprawie? Wejdźcie.

Polecane posty

Gość fggfghghghjh
kurcze, to straszne. ale stac was bylo na wycieczke do Egiptu? widocznie twojemu tacie zaszkodzil klimat Egiptu, po co tam jechaliscie skoroscie tacy biedni?

Gość masz to
Po co, chcieli wypocząc i tyle. Kto mógł qiedzieć, że ich tata zachoruje. Ile rodzin średniozamoznych jeździ na wczasy

Gość fggfghghghjh
w sumie to naprawde ciezka sytuacja, a koszty ciagle rosną i rosną. nie wiem, ja bym chyba sprzedala mieszkanie, bo skad wziac 100 tys???? a ta kwota bedzie rosla. mozecie mieszkac u dziadkow. bardzo wspolczuje. w Polsce beda leczyc juz za darmo.

Gość ona.a.onaa
zbiora pieniadze i pojada sobie teraz do GRECJI :D

Gość Zojkaa
nie, nie slyszalam. Taka strone i historie może zrobić każdy - to nie problem w dzisiejszych czasach. Jeżeli piszesz prawdę zgłoś sprawę np do uwagi lub jakiejś fundacji, oni na pewno ci pomoga.

Gość Zojkaa
Ok, ale jest to nagłośnione tgylko w lokalnej prasie. 25 tys euro to nie mala kwota więc zostaje albo uwaga albo fundacja bo inaczej tego nie uzieraja, a watpie zeby ktos z kafe byl taki hojny :)

Gość fggfghghghjh
a kazdy dzien w tym egipskim szpitalu to koszt 3000 euro. tez watpie, ze tyle uzbierają. jak dla mnie jedyne wyjscie to sprzedac mieszkanie.

Gość a ja się dziwię, że
Państwo jakoś pomóc nie może?

Gość a ja się dziwię, że
poza tym sprzedać mieszkanie... nie no myślę, że może lepiej kredyt by wzięli.

Gość betsy from dublin
kościoła caritas zbiera a wycieczka do islamskie kraj :O

Gość koszmarnevwakacje
koszmarne wakacje

Gość sorry memory
Ale będac za granica masz przecież swoje ubezpieczenie w kraju rodzinnym i to ubezpieczenie obejmuje cie w nagłych wypadkach także poza granicami i takie transporty itd są opłacane z tego ubezpieczenia. Jesteście naiwni, że aż boli. Osobiście znam przypadek kiedy osoba, była 'ściągana' z zagranicy, na koszt NFZ. Nie wierzę, że facet z trójką dzieci nie był w ogóle ubezpieczony. AMen

Gość no to jak, oni o tym
nie wiedzą, że przysługuje im pomoc z kraju? Wątpię. Pewnie nie ma takiej pomocy.

Gość nikolaa je babola
też uważam,że to jakaś lipa, nieraz ministerstwo sprowadzało turystów do kraju prywantymi odrzutowcami, a to jakiś serferów których szukali długo i wydali na to kupe hajsu, wiec tym bardziej chorego by przywiezli. Tylko dziwi mnie,że jakieś serwisiki informacyjne to publikują.

Gość w zimie to akurat
masz to Po co, chcieli wypocząc i tyle. Kto mógł qiedzieć, że ich tata zachoruje. Ile rodzin średniozamoznych jeździ na wczasy w zimie to akurat mało kto jeździ

Gość ja pomagam ale potrzebującym
może i nie ściema, ale ja pomagam ludziom którzy pracowali całe życie a teraz nie mają nic, np. dom im spłonął, zniszczył sie w powodzi, starszym ludziom ktorych nie stać na ogrzewanie, sama nigdy nie byłam w egipcie i nie bede pomagac komus kogo stac na to.

Gość ssddsdfdfdf
ja pomagam ale potrzebującym--> zgadzam sie z Toba, moi rodzice pracują 40 lat a nie stac ich na Egipt, jedyne wakacje na jakie jeżdzą to raz na kilka lat latem (zimą nigdy nie wyjeżdzają) gdzies do Polski gdzie najtaniej, najtanszy nocleg itp. zagranica nigdy nie byli, mimo ze pracują juz tyle lat uczciwie. swoją drogą ciekawe gdzie planowali pojechac latem, pewnie hiszpania albo grecja jak ktos wyzej napisal.

No ale przepraszam bardzo :o ubezpieczenia żadnego nie było? Jak to mozliwe...chyba że wybrali sie na własną rękę, wtedy może tak bo z biurem podróży zawsze są ubezpieczenia na wypadek właśnie taki jak w linku

Gość nie wiem czy to skrzypce
ktoś zaraz napisze,że egipt jest tańszy niż wyjazdy do Polski, ale dla 4 osobowej rodzinki to koszt 5 tys. (najtańszy) a kto wie czy mieli all inclusive i inne bajery. Po co ludzie żyją ponad stan? Mam koleżankę, której rodzice podróżują 2 razy do roku (w zimie w Alpy w góry 2 tygodnie - koszt okolo 10tysiecy) w lecie Malediwy albo Tunezja (tez kolo 10 tys albo wiecej) ale są to bogaci ludzie, w razie wypadku stać ich na leczenie i transport. ja nie podrózuję, bo mam słabe zdrowie :(

Gość fsdcfasdvfv
up