Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zydoweczka sara

patrze na moich znajomych na fb tych co glosuja na PO i tych na PIS

Polecane posty

Gość mala zydoweczka sara

na PO : - kilka lasek co urodziło mając 17 i mniej lat - ludzie ze średnim wykształceniem - mają prace, kase, kredyty - ich zainteresowania; seks, ciuchy, makijaz, auta,mecz, podroze - liczba przeczytanych ksiazek rocznie ; 0 na PIS: - wyksztalceni , - pochodzacy z rodzin tradycyjnych, nie rozbtych, katolickich - wegetarianie - pro eko i anty abort - malo atrakcyjni spolecznie, ale wartosciowi

Gość kooioiu
potwierdzam, u mnie podobnie

Gość svfvdf
to ja cie zdziwie u mnie za pis sa same kurewki co sa hipokrytkami

Gość julka19x
Już wolę tą pierwszą grupę, druga zalatuje mocherem. A ja jestem za Palikotem

Gość To RACKJA
to racja, dodam ze osoby glosujace na PO, wybieraja rzadzacych bo sa przystojni i dobrze ubrani :)

Gość defdefe
yhym rozumiem ze to na kogo glosowali wyczytujesz z twarzy. Musze cie zdziwic...glosowalam na PO i nie urodzilam przed 17 , wyksztalcenie wyzsze, pracy nie mam, kredytow nie mam. Ksiązki czytam codziennie:0

Gość to moi znajomi są jacyś inni
Na PO realiści trzeźwo patrzący na świat i nie wierzący w cuda Na PiS bidy, którym nic w życiu nie wychodzi, nieprzystosowani do życia i liczący wyłacznie na to, że ktoś im coś da za darmo, a sami nie będą musieli robić nic

Gość To RACKJA
realisci trzezwo patrzacy na swiat :):):) no realnie widzieli co bedzie dzis w Polsce:):) jak sa takie realia jak mamy na codzien to ja dziekuje!

Gość rytujjj
na PO z reguły głosują skonczeni debile, a że wielu z nich ma wyższe wykształcenie to tylko fatalnie świadczy o poziomie dzisiejszego szkolnictwa :o

Gość nick nie ma znaczenia
Tylko nie bidy ,bidy i to mentalne to są ci co głosują na PO bo myślą że to oznaka "należenia do elity" Jesli elitą są ludzie kradnący futra w Stanach albo chorzy z nienawisći Niesiołowsy to ja pieprzę elitę.Poza tym nie wiem czemu ta bida ma być gorsza od rzekomej elitki.Bo co? Bo dla was lemingów wyznacznikiem wszystkiego jest kasa? Głosuję na PIS Od szesnastego roku życia dorabiam sobie jako fotomodelka cho ćnie mam w tym zakresie wielkich ambicji.Poprostu dzięki temu utrzymuję sie na jakimś poziomie i mam pieniądze na rozwijanie pasji. Moja rodzinka jest pełna ale zwariowana.Nie sa to jak się niektórym wydaje posępni ludzie leżący pod krzyżem choć krzyż szanujemy . Jestem wykształcona,nowoczesna .Niestey przyjaciół mam raczej spoza Polski bo moje"zawodowe" środowisko to przeważnie typowe lemingi.Z poczuciem wyższosci. Przy czym wielu nie pamięta kiedy i czy w ogóle przeczytało książkę.Nieistotne.Chodzą do modnych klubów a to przecież wyznacznik ich wyjątkowości.