Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula której ukradli nick

Błagam ludzi dobrego serca o każdy grosz , proszę dajcie mu żyć

Polecane posty

oto Czesio , mały kundelek ,piękny kochany i niepotrzebny nikomu w szczurzej pogoni za forsą ,sexem i silikonową sylwetką , czy są jeszcze LUDZIE dla których tragedia Czesia coś znaczy ? którzy przeczytają i zamiast zamknąć okno tematu i wejść na erotyczny , wklepią nazwę swojego banku ,login ,hasło i wpłacą na Czesia kilka złotych ? Odmówią sobie dziesiątej bluzki czy kolejnego piwa ? A może ...może ktoś pokocha Czesia , może ..może pogłaska za uszkiem i będzie szeptał każdego wieczora "dziękuję że jesteś przyjacielu " . Przedstawiam Czesia: http://www.psy.centaurus.org.pl/pozostale/czesio/

Gość Czesława J.
Dzieciom nie mam co do gara włożyć a za jakimiś kundlami mam płakać :o

Gość końskie zaloty
masz rację laska ,pierdole kolejny browar i cały erotyczny chłam ,wszystkie kurwy prawików i wiecznych malkontentów , spadam stąd na strone swojego banku ,wiele tam nie ma , mówiąć inaczej -prawie nic , w końcu do 1-szego pare dni ,jednak grosz do grosza i będzie kokosza

czesławo rozumiem i nie nalegam , jednak nieco szacunku dla braci mniejszych :)

Gość oby ci te dzieci padły
bezserca jestes :O

Gość o taką polskę walczyli
przykra sprawa , ciężko będzie mu znalezc dom , bo raczej robi pod siebie ,a ludzie wygodniccy :(

Gość rzucam teraz klatwe
podłość ludzka nie zna granic życzę aby w rodzinie osoby która potrąciła tego Pieseczka wszyscy zachorowali na raka a ten kto to zrobił nie dostanie raka,hiva i wyrok niech go gwałcą w więzeiniu,potwór nie człowiek

Gość esmeralda colderon
Ok przeleje mu ile mogę, bo domu mu dać nie mogę. Mam kotkę co panicznie boi się psów.

Gość prędzej biedny da
prędzej biedny da parę nędznych złotych, które dla niego są resztką cennych oszczędności przed nędzną wypłatą, niż bogaty, który przeczyta, machnie ręką, zadrwi, lub chamsko skomentuje. Ludzie serca nie macie. Nikt nie zmusza Was do wpłącania kroci, wpłaćcie 5 złotych i też będzie dobrze. a pieskowi może pomóc. Nie jego wina, że jest w takiej sytuacji, to z pewnością wina nas, okropnych ludzi bez sumienia

Gość rzucam teraz klatwe
Niech dostanie* oby mu matka ojciec i bachory poumierały albo niech zobaczy wszystkich ze swojej rodzinki we krwi i oszaleje a potem go dobiją... serio to co mowie sie sprwdza... kiedys było glosno o rodzinie gdzie maz wymordowal cala swoje rodzine za granica ale byl polakiem, to był typ co potracil psa.skurwiel jebany.

Gość prędzej biedny da
a z tym rakiem to nie przesadzajcie i nie życzcie nikomu, opamiątajcie się ludzie! Każdy popełania błędy, ale żeby aż tak... Miałam raka i wiem, co to znaczy, nikomu, nawet największemu wrogowi nie życzę takiej choroby i tego oczekiwania na dzień kolejny, czy to powróci, czy jednak się udało wyleczyć... choć tego nigdy do końca nie wiadomo

Gość prędzej biedny da
pieskowi to i tak nie pomoże. a tamtego ... oby sumienie męczyło, oby nie mógł spać. i oby wysnuł wnioski na przyszłość i włąściewie wychował swoje dzieci, przekazując im swoje życiowe wnioski

wiem że sa ludzie ,w tym dzieci które również potrzebują pomocy ,ja jednak zwyczajnie od ludzi nic nigdy dobrego nie doświadczyłam , a od zwierzęcia i owszem ,poznałam i nadal poznaję psią psychikę i ich niespotykaną wręcz inteligencję emocjonalną -coś czego nie posiada większość ludzi ,dlatego im pomagam ,a jeden uśmiech psiego pyszczka jest dla mnie stokroć ważniejszy od opini tzw "ludzi"

Gość jkjhgdfsdasd
wiemy wiemy człowiek cię tak nie zerżnie jak dostojny amstaf :D

Gość return too anna .g
kolejne żebractwo spier...

Gość rzucam teraz klatwe
wspolczuje Ci tego raka, ale szujom co krzywdza zwierzeta nie bede wspolczuc! jak mozna potracic zwierze i nie pomoc? pewnie idiota/ka pedzil z wielka predkoscia, a jakby potracil czlowieka? czyjas matke? też by zwiał z miejsca wypadku? powinny być szpitale dla psów,jak ktos widzi wypadek dzwoni po karetke dla zwierzat i tyle. jak mozna bylo nie pomoc żywej cierpiącej istocie?! ja nie rozumiem, bo sama sie lituje nawet nad ślimakami i dżdżownicami :O pomagam tylko fizycznie, bo kasy nie mam, nie zarabiam...

Gość pytanie retoryczne
skąd biorą się tacy upośledzeni umysłowo ludzie jak dwa wpisy powyżej ?

pyt retoryczne - kto się bierze ?? ludzie ?? ( też retorycznie pytam )

Gość przypadkowy .gość
puknij się w główkę bo głowy nie posiadasz , puknij się najlepiej toporem , ona nie żebra a prosi o wsparcie dla obcego jej zwierzaka , ty byś matce łeb ukrecił byleby mieć na hulanki

udostępnijcie Cześka na swoim FB , to jeden z nielicznych plusów tego całego plugawego internetu , dziękuję w imieniu psa i pozdrawiam wszystkich LUDZI !

Gość JEST WOLNY WYBÓR NO NIE
TO JA SPADAM NA EROTYCZNY :d

moje kundle już czekają żeby mnie zjechać na dwa baty a ja w tym czasie wyliże mojej suce akurat ma cieczke

Gość rghjk
przecież ten kundel nie jest ani troche piękny !

Gość jak/ bylam mała
jasne że dam na fejsa i pare zł też poleci :)

Gość UP 4 Ada
a ty jestes niby piekna? brzydki tez ma prawo zyc, na pewno ten pies jest ladnejszy od ciebie :)

Gość uguguoop
ulu, wiesz może czy ten sms o treści psy idzie ogólnie na wszystkie pieski?

Straszne musze cos wplacic :( Od razu poszlam wyprzytulac mojego psiaka :) Dzis siedzi prawie caly dzien w klatce ma kare ,bo mi uciekala ganialam ja po osiedlu teraz mam wurzuty sumienia :(

Gość do zyczacego smierci
Nie wiem czy wiesz ale jak jedxiesz w trasie I wyskakujr ci kundel z du*y to raczej go rozjedziesz jak naleśnika niz będziesz omijać I stwarzac zagrozenie dla innych użytkowników drogi. A wina lezy po stronie imbecypi co pieski chowaja ale jaj nie pozbywaja

Dla mnie naturalnym odruchem byloby zjechanie z drogi psiakowi.Nawet kosztem stluczki z innym autem.To jest po prostu odruch dla kogos normalnego

Gość jak/ bylam mała
jak jedziesz autem i wyskakuje zwierze to by przeżyć często musisz niestety go przejechać ,nie wiem jakbym się zachowała , z pewnością bym się zatrzymała i poruszyła niebo ziemię i cały kosmos by zwierzęciu pomóc ,to wiem na pewno