Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwna jestem....?

Czy to dziwne, że lubię seks analny?

Polecane posty

Gość Dziwna jestem....?

Może lubię to za dużo powiedziane, bo zrobiłam to raz dopiero, ale czy to dziwne? Tyle czytałam na forach, że to boli itp, że nie fajne i w ogóle, a podobało mi się. Mizialismy sie troche, potem wszedl we mnie ''na lyzeczke'' i wtedy palcem zabawiaj sie moim odbytem co bylo dla mnie zaskoczeniem. A potem zapytal czy chce, zeby tak wszedl. Nic nie odpowiedzialam to sprobowal i powiedzialam 'ał' to znów zaczął paluszkiem się tam bawić i poczułam, że jestem gotowa. Wtedy nie zapytał, ale nie bola lo nic a nic i było przyjemne, a to bylo dla mnie zaskoczeniem...

Gość Dziwna jestem....?
zaskoczeniem jest również to, że nic nie działa na biegunkę:(

Gość Dziwna jestem....?
Czytałam, że kobiety tego nie lubią a robią to dla swoich partnerow, dlatego zdziwil mnie fakt, ze to przyjemne. Czy jestem normalna?

Gość Dziwna jestem....?
Nie mam problemów z biegunką:P Podszyw coś nieumiejętnie pisze, bo w tym samym czasie co ja :D. A tak serio kobietki, to lubicie to czy tylko ja wyjatkiem jestem?

Gość hulejoksssf2334
jestes nie normalna idz sie leczyc a moze kijem sie zaspokoisz jak go nie bedzie :D

Gość Dziwna jestem...?
Up

Gość eroticon
nie jestes dziwna ,wiekszości kobiet to sprawia przyjemnosc i maja wtedy orgazm tylko potem jak jest za ostro to kilka dni dupa boli troche

Gość Dziwna jestem...?
Z tym, że właśnie nic mnie nie bolało.

Gość Jak zrobiłam
to pierwszy raz z moim mężem to miałam taki mega orgazm ,że zalałam całą pościel .Robimy to tak około raz na miesiąc i jest super , nie jest to jakimś zboczeniem bez przesady .A podszywy wynocha z stąd .

Gość Dziwna jestem...?
Póki co to ja chce jeszcze raz:P.

Gość nesta_][
tak od rana o jednym... i to przed sniadaniem.

Gość Dziwna jestem...?
On82... Nie wiem czy dałabym się tak szybko facetowi tam polizac, ale kto wie?:)

Gość XL chętny na ...
Kiedyś byłem z dziewczyną co więcej chciała w tę małą dziurkę,jak normalnie.Sprawiało to mi i jej wielką uciechę :) Wiadomo,że trzeba się do tego przygotować i nie od razu zacznie być fajnie,poboli nieraz.Powinno się używać dobrego żelu i to wszystko.Można dostać takiego samego orgazmu jak pochwowy bo penis pobudza ścianki pochwy,a tam unerwienie zacznie odbierać te sygnały co z pochwy.To nie jest zboczenie to normalna sprawa próbować ze sobą czegoś nowego by nie popaść w monotonię.

Gość Dziwna jestem...?
U mnie to nawet nie chodziło o monotonie. Nie sypiamy ze sobą długo. To po prostu jakoś tak wyszło. Zresztą to najlepszy kochanek z jakim spalam. Dlugo chodzilismy ze soba zanim do czegokolwiek doszlo, a potem okazalo sie, ze jest nieziemsko na kazdej plaszczyznie

Gość acordeon
czasami taki seks nie jest wskazany z przyczyn zdrowotnych

Gość Dziwna jestem...?
On82, skoro dotyk jest przyjemny to lizanie tym bardziej. Raczej mam obiekcje typu niezbyt przyjemny zapach. Chociaż nie wiem jak to jest. Niby kurcze sie czlowiek myje, ale takie obiekcje sa:P

Gość XL chętny na ...
Ci co sądzą,że takie zabawy we dwoje są zboczone nie wiedzą za wiele i to ich tragedia.Ja już próbowałem wszystkiego co można sobie wyobrazić i zawsze mówię trzeba sobie znaleźć swoje metody na dobry,zdrowy sex. Zawsze są Ci co sądzą inaczej jak my sami.Ważne by kochając partnera być z nim szczęśliwym i próbować zadowolić siebie i partnera.Tak buduje się trwały związek dwojga ludzi.

Gość Dziwna jestem...?
Wiesz, ja się nie boję próbować choć na niektóre rzeczy potrzebuję więcej czasu. Teraz próbujemy powoli tego co w moich fantazjach, a mianowicie bdsm. Narazie softowa forma.

Gość XL chętny na ...
Dziwna ? Nie jesteś dziwna.Mam pełen szacunek dla tych kobiet co są otwarte i próbują coś zmieniać,poznawać.Nie masz za wiele lat i Twoje fantazje chcesz realizować.Te właśnie kobiety uważam za wartościowe.Każdy z nas ma jakieś potrzeby i szuka ich,a szczytem jest mieć odpowiedniego partnera.Co do lizania tej dziureczki :) To muszę powiedzieć,że zapach ??? Powinno się płukać nie tylko zewnątrz,ale wnętrze i to wielokrotnie.Zapewniam,że wtedy żaden zapach czy jakaś niespodzianka się nie zdarzy.

Gość Dziwna jestem...?
Skąd wiesz ile mam lat? :P

Gość XL chętny na ...
Nie wiem ile,ale sądzę że niewiele.Zaczynasz poznawać uroki bycia z partnerem.Nikt doświadczony nie pisał by w ten sposób.To nie ma żadnego znaczenia ile masz lat.

Gość ale puste łby
lizanie odbytu was jara przecież to obleśne i niezdrowe

Gość Dziwna jestem...?
Wiesz, uprawiam seks od 6 lat. Z tym, że z moimi poprzednimi partnerami to była jakaś porażka. Żadnych urozmaiceń. Najlepiej jeszcze, żeby był na mnie... Seks oralny nawet niue wchodził w grę. Mój obecny partner jak mnie słucha i widzi, że wszystko jest dla mnie nowe, widzi jak tego chcę to aż nie wierzy, że mogą być tacy faceci, ale tak trafiałam:P. Chociaz czasem się zachowuję jakbym nigdy seksu nie uprawiała, tyle jest dla mnie nowe. A strasznie lubię nowe rzeczy. Sytuacja taka z jednym z poprzednich partnerów: chciałam mu zrobić loda to zjebał ,mnie od zboków i tydzień się nie odzywał(mieszkaliśmy razem).

Gość Dziwna jestem...?
Jak sobie myślę, że cały weekend będzie u mnie to aż mi się mokro robi :P

Gość XL chętny na ...
No to już trochę lat masz w tych sprawach.Ja zacząłem wcześnie.Pierwszy raz to w 7-ej klasie,ale nie doszło do włożenia sprzętu ponieważ już przed wejściem wystrzelił jak z procy :) Teraz to nieraz się śmieję z moją kobietą,jak wspominamy czasy młodości. Ja też staram się wnieść coś nowego.Np.: lizanie cipki to niby taka sama czynność,ale co raz próbuję zawsze ją pobudzać w inny sposób.Też właśnie zacząłem dochodzić języczkiem do tego ...i moja odczuwa dość sporą przyjemność.Życzę udanego pożycia i wielu nowych doznań.

Gość to nie zycie tylko
nic nie boli, kto takie glupoty pisze:D

Gość Dziwna jestem...?
hehe zdarza się :P Moi poprzedni partnerzy to zawsze po ciemku i pięć minut na mnie :P Aktualny jest tym, którego autentycznie widziałam pierwszy raz nago :D. I jak tak leżeliśmy, jego penis był juz taki akurat i zapytałam czy mogę go pocałować:P I tak się przymierzam, przymierzam i nagle strzeliłam "ja nie mogę, on się na mnie patrzy":D. I cały czas mi to wypomina i nie może ze śmiechu :D