Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alietaaa

W Polsce żyje się coraz gorzej...

Polecane posty

Gość alietaaa

Czy Wy też macie takie odczucia? Z pewnością tak. W mojej rodzinie właśnie 2 osoby straciły pracę. Z kimkolwiek rozmawiam to wszędzie zwalniają. Jestem przerażona! Dlaczego nasz rząd który wybraliśmy pozwala na takie rzeczy????? Tu żadne ulgi nie pomogą, żaden dłuższy macierzyński itp. Ludzie żyją na granicy nędzy i nie zapowiada się lepiej. Miesięcznie dużo wydaje się na żywność. Już słychać, że ludzie mniej na nią wydaja od jesieni. Czy znajdzie się ktoś kto poprawi sytuację aby ludzie mogli godnie żyć? Piszcie o waszych odczuciach...

Gość jedyny godny uwagi
eee tam , ja z komkolwiek rozmawiam ten ma spory dochód , wierną wspaniałą żonę /męża , ułożone i inteligentne dzieci , własne mieszkanie i planuje wakacje w egipcie.

W sumie zarabiam coraz więcej ale też sobie pomarudzę że jest źle, w końcu Polacy lubimy marudzić :D

Gość pewnie jak mieszkasz w n
bogatej dzielnicy to niemasz co narzekac a jedz na mazury na wioski tam jest najwieksze bezrobocie bo na zachodzie to ratuja jeszcze niemcy np pod berlinem jest wysyłkowa wyprzedasz przez internet i oni zatrudniaja około 400 osób płaca 7 euro na godzine na 3 zmiany po 8 godzin

Gość InteligentnyMateusz
To wszystko wina bezrozumnych obywateli, którzy dali się zbałamucić przez media.

Gość InteligentnyMateusz
Gdyby wszyscy oglądali telewizję Trwam zamiast Polsatu i TVNu, czytali Nasz Dziennik i Gazetę Polską, zamiast Gazety Wyborczej i Newsweeka, i słuchali sumienia, a nie szatana, to mielibyśmy Polskę.

Gość rytujjj
a bedzie jeszcze gorzej :D