Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajwet

Mam rzs i od 5 lat sie staramy

Polecane posty

Gość Ajwet

Nigdy nie zostane matka,zeby zajsc musze odstawic leki,jak je odstawiam to czuje sie tak zle ze z trudem chodze i wracam do nich i tak od lat, a ja tak bardzo pragne dziecka

Gość princessaofpersia
moja siostra cioteczna tez choruje na rzs, na czas ciazy przeszla na leczenie homeopatyczne z dobrym skutkiem, po ciazy wrocila tylko do niektorych lekow bo tak skutecznie leki homeopatyczne zahamowaly jej chorobe...moze pomysl o tym, poszukaj dobrego homeopaty i chociaz sie skonsultuj z nim, zawsze to jakas szansa :) trzymam kciuki:)

Gość Ajwet
Chyba tak zrobie,teraz testuje diete bezglutenu probuje wszystkiego a mam 33 lata juz wiec na dziecko ostatni dzwonek,coraz czesciej zyc mi sie odechciewa

Gość princessaofpersia
spróbuj homeopatii, gybym nie widziala kuzynki w ciazy to nie uwierzylabym ze mozna przy rzs odstawic leki i czuc sie dobrze...ale wiem, ze to mozliwe, pewnie nie na kazdego kuracja homeo zadziala ale spróbowac warto :)

Gość Ajwet
W moim malzenstwie jest coraz gorzej,maz chyba nie mial swiadomosci ze bierze niepelnosprawna na zone,chociaz tlumaczylam mu wszystko od poczatku:(

Gość Ajwet
A mozesz mi napisac jaki to homeopata?jestem w stanie pol polski przejechac zeby spelnic moje marzenie

Gość princessaofpersia
ona jezdzila do Tychow, nazwiska lekarza nie znam, ale jak chcesz to moge sie dowiedziec, mieszkamy na slasku i tu jest naprawde duzo polecanych homeopatow, mysle ze gdzies w twoim regionie tez znalazłby sie godny wizyty homeopata, szkoda jezdzic przez pol Polski :) ja sama teraz lecze migrene lekiem homeopatycznym i na razie-odpukac jest dobrze :)