Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

__Neska__

praca licencjacka POMOCY!!!

Polecane posty

Temat: Analiza rysunku rodziny dziecka. Jestem po badaniach i musze je teraz opisac jako ostatni rozdział. Nie mam pojecia jak sie za to zabrac!!! Promotor kazała zrobic podrozdziały z problemów szczegółowych ale np pierwszy to: W jakich sytuacjach rysowane są postacie? i co jak mam wszystkie rodziny rysowane w rzedzie na dworze??? jakie kryteria brac do tego pod uwage?? Proszę o jakies strony z przykladowymi pracami czy cos bo chce chociaz zobaczyc jak sie za to zabrac :(:(:( POMOCY

Gość studentttttkaaaaaa
bardzo chcialabym pomoc, ale nie mam pojecia jak:(

Gość to nie zycie tylko
1. jakie kolory uzywalo dziecko i interpretacja tego 2. jak blisko dziecka narysowani są rodzicce, to określa więź emocjomalną,im bardziej oddalone tym słabsza wieź

Gość to nie zycie tylko
dziecko niepewnie czuje sie w domu jak rysuje rodzine na dworze jesli stoja w szeregu nie np. cos wspolnie robią czuje sie wyobcowane, itp

to nie życie tylko - dziekuje ale zobacz to byl moj pierwszy problem, a w nastepnym mam jak przedstawia więź i jak przedstawia siebie i emocje... to kolory do tych emocji chyba, wiez do trzymania za rece i bliskosci postaci, siebie - jak sie nie rysuje albo rysuje wyobcowane z boku ale to ze w rzedzie i na polu to nie wiedzialam!!! to wlasnie to mozna by bylo tutaj zawrzec dziekuje!! :* tylko w tej ksiazce nie ma tego opisanego z ktorej mam korzystac a musze podac uzasadnienie wg literatury:/ ktos ma jeszcze jakis pomysl?

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Profesjonalna pomoc przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych i doktoratów. Głównym obszarem mojej wiedzy są kierunki ekonomiczne: Ekonomia, Szeroko rozumiane Finanse, Stosunki Gospodarczej, Handel Zagraniczny, Analiza Ekonomiczna i Finansowa, Zadania z rachunkowości finansowej, zarządczej, Rachunek kosztów, Marketing i Zarządzanie. Na co dzień jestem analitykiem finansowym w sp. z o.o. i szkoleniowcem z zakresu zarządzania finansami i audytem. Każdą pracę piszę indywidualnie, od początku do końca sam zgodnie z sztuka pisarską prac dyplomowych. Jako profesjonalista zapewniam gwarancje jakości, nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem. Współpraca ze mną to gwarancja solidnie wykonanej pracy stały, miły kontakt, konsultacje, dyskrecja i profesjonalizm. Tomasz Romanowski dobrapraca33@o2.pl