Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia0007

mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość asia0007

Mam maly problem. 13 lutego uprawiałam seks(dodam, że ost miesiaczke miałam 26.01) stosunek odbyl sie przy zabezpieczeniu prezerwatywą, wytrysk odbył się na zewnątrz. po kilku minutach, znowu doszło do współżycia, tym razem też przy zabezpieczeniu prezeratywą, jednak moj partner na kilka minut ją zdjął i poocierał się o mnie i wszedł na chwilę. no więć jak pewnie się domyślacie, teraz niemiłosiernie się schizuję niechcianą ciążą. teraz mam pytanie do dobrych duszyczek, czy jest mozliwość, że zaciążyłam? dodotkowo schizuję się brakiem okresu. niby mam jakies tam zwiastuny(np. bolące piersi, charakterystyczne rwanie nog, kujace raz na jakis czas jajniki i bol pleców, sluz przedokresowy) jednak ciage o tym mysle, bo zazwyczaj miałam regularne cykle, a teraz miesiaczke powinnam dostac w poniedziałek, a dzisiaj juz sroda...

Gość herbatawkubku
do apteki po test a nie głupie pytania na forum

Gość hjfghh
rozumiem Cię, też się ostatnio martwiłam, okres spóźnił mi się prawie 2 tygodnie... dzisiaj dostałam :) z tego co obliczyłam miałaś dni płodne, ale skoro czujesz się jak przed okresem to pewnie nie jesteś :) dla świętego spokoju zrób test. I nie martw się tak, bo to jeszcze go opóźni :)