Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzubzu

Zapłodnie się sama

Polecane posty

Gość bzubzu

Witam Jestem tu ponieważ chcę zaczerpnąć tutaj rad pań które planowały ciążę bez wiedzy partnera.Jak każda ktora to robi ma jakieś powody ja nie będę ich tu opisywać. Planuję w dni płodne zaciągnąć faceta do łóżka ,zrobić mu dobrze ustami i szybko w łazience zaaplikować sobie plemniki ręką lub strzykawką.Obawiam się tylko że ślina może je zabić.Lub po wszystkim wziąść prezerwatywe i wylać jej zawartość do środka,zrobię to w przeciągu 5 minut i tak żeby powietrze nie dostalo się do plemnikow.Czy myslicie że to skuteczne?Po wszystkim zrobię świecę i poleże tak z 5 minut. Może któraś z was zna inny sposoby? chcecie kryrtykujcie od tego jest forum ,zwracam tylko uwage na komentarze które dotyczą mojego pytania.Czy to jest skuteczne?

Gość jhjkadadad
polez teraz, moze w koncu dopłynie Ci krew do mózgu

Gość bzubzu
już się należałam jak widać nie pomogło ;)

Gość ja z partnerem tez mieszkamy
ja nie moge jaka T durna jestes.

Gość bzubzu
a ty jaka? pomyśl nie podoba ci sie to sie nie wypowiadaj chce odpowiedzi osób które spotkały sie z takim przypadkiem zaplodnienia

Gość a ciebie raz na godzinę
szkoda mi twojego faceta, zwłaszcza że dziecko to nie zabawka czy kaprys i powinno być chciane przez oboje rodziców

Gość ja z partnerem tez mieszkamy
no ja normalna w przeciwienstwoe do Ciebie jestem. I pewnei myslisz, że Twoj facet będzie się strasznie cieszyl gdy się zapłodnisz. Ja nie moge, głupota ludzka nie zna granic

Gość bzubzu
Z tym facetem akurat nie jestem,mieszkam za granica on sie o ciazy nawet nie dowie jestem juz starsza osoba pragne dziecka i zeby mialo jego geny nie wrobi go nie osadze napewno .Czy myslicie ze ta metoda jest skuteczna?

Gość Darek44.
fajny pomysł popieram

Gość bzubzu
A znacie jakieś wiarygodne przypadki?