Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Chyba mam wstrząs hipoglikemiczny?

Polecane posty

już lepiej :) musiałam się najeść czekolady :O miałam ciśnienie 113/63 i puls...80 ! dawno nie miałam czegos takiego :(

Gość ja.cie.krece
Taa, ale na kafe to masz siły siedzieć :o

Gość nic tobie ani dziecku nie bedz
sory ale to cisnienie nie jest niebezpieczne

wiem,że ciśnienie jest w porządku, też mnie to zdziwiło, ale puls wysoki, nawet 70 to dużo... założyłam taki topik,żeby się uspokoić, poza tym i tak miałam coś napisać,ale mnie złapało wtedy :( teraz z kolei jest mi niedobrze :( bo nie lubię czekolady, a musiałam ją zjeść :(

przeszłam kolejne załamanie nerwowe... wiele spraw wyprowadzało mnie z równowagi,ale najgorsze było to co sama robiłam. W pewnym serialu laska ma wąty do chłopaka który ją posuwa,że ne powiedział jej czegoś , a on że nie pytała go! że nigdy go nie pyta! i pomyślałam - to zupełnie jak ja... muszę sie zmienic. Muszę być inna muszę go pytać i zagadywać bo inaczej ktoś mi sprzątnie sprzed nosa moj ideał.

Gość wertwetw
on i tak ma dziewczyne wiec sobie odpusc i nie badz szuja rozbijajaca zwiazki :o🖐️

też kiedyś byłam w związku i gdyby mi ktoś wtedy zabrał chłopaka nie byłabym zła na tą osobę :)

Gość Edkaaaa
puls do 90 jest absolutnie prawidlowy i 70 to jest normalny puls

Gość kafewiki
na 100% studiujesz filozofie :classic_cool:

ćwiczyłam 4 minuty z Ewą Chodakowską i już mam siły! :O a zaraz wiosna i muszę być przypakowana ;(

Gość kafewiki
bo glownie osoby studiujace ten kierunek maja takie rozterki und czytaja takie ksiazki o ktorych wczoraj pisalas :classic_cool:

Gość jedną nogą w rowie
Czkawka Załóż blog. Będę czytał ;)

Gość Antyczkawka
Czkawka wkońcu Cie rak zje za te twoje pie R do lenia, głupi babsztylu. Doczekasz się, doczekasz.

To nie był wstrząs hipoglikemiczny, nie wiesz dziewczyno o czym mowisz obyś tego nigdy nie przeżyła, szczególnie w miejscu publicznym🖐️ na siłe szukasz uwagi

lekarz z dwoma specjalnościami mi tak powiedział, myślałam,że komuś z wykształceniem 6 LETNIM i wieloletnim DOŚWIADCZENIEM można ufać, ale super że na kafe są lepsi spece ;) polecę Cię kciukiem temu doktorowi, będzie u CIebie brał nauki :) p.s skoki cukrzycowe można mieć nawet nie bedac grubasem ;)

a sory to jednak kto inny pisał o blogu, jedną nogą w rowie, a kafewiki sugeruje,że studiuje filozofie :) właściwie to myślałam że wiele ludzi ma takie rozterki

Gość skarbnica kafewiedzy
wiedza medyczna kciukiem zaczyna sie i konczy na wciaganiu amfy 🖐️

a i raz miałam wstrzas w centrum handlowym! nie wiesz nawet co przeżyłam ...chociaż nie- tu na kafe każdy wie lepiej :) prawie zemdlałam, bylam sina a jakas kurevka w ciąży coś ode mnie chciała wtedy...nie cierpię brzuchatych egoistek

Gość hipohohohoondria
😍

Gość lambadaoaoaoaoao!!!
czkawka idiotko nie wymyslaj na sile probujesz pokazac jaka nie jestes oryginalna ale pomysly masz na to marne, jestes nudna jak flaki z olejemm, a kciuk akurat o tym wie sporo-poczytaj sobie rozbudowany topik o tym, gdzie ona sie wypowiada, a ty tego swojego lekarza z forum medycznego sobie w dooopsko wsadz

Gość xoxoxoxoxpadakaxoxoxoxox
zaden cie nie chce, pewnie masz morde jak niewypal i dupsko jak ratusz zero polotu i finezji w tobie ale przynajniej na forum pozwalaja ci klepac bo w realu pewnie w ryj dostajesz za nijakosc

Gość xoxoxoxoxpadakaxoxoxoxox
ciekawe co to za lekarz, który stwierdził , ze puls 70 to duzo:D

Gość qazplmedcokn
cisnienie miałaś w porządku, puls też, tylko cukier może miałaś niski skoro cię tak roztelepało a po czekoladzie przeszło

Gość obrońca czkawki
durna ciota z ciebie kciukiem, urodą i intelektem to jesteś przy czkawce jak zapasnik sumo przy wiśni japońskiej

Gość dkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdo
szmata jedzie z pomarańczy teraz

nie podoba wam sie to nie czytajcie, macie problem :D piszę bo lubię ;) nie rozumiem waszego oburzenia :D

Gość siostszczanamiloscforeverrr
czkawka zaloguj sie frajerko