Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcąca uczciwych zarobków

czy w tym kraju nie ma uczciwej pracy za uczciwe pieniądze?

Polecane posty

Gość chcąca uczciwych zarobków
chcesz pracować uczciwie to nie możesz liczyć na uczciwe pieniądze natomiast jeśli chcesz dostać uczciwą pensje to najczęściej praca do uczciwych nie należy

Gość mozesz założyć firmę
i uczciwie pracowac za uczciwe pieniądze. nikt ci nie broni.

Gość erewrererrtrtrt
jestem w szoku, moja matka ma 6zl/h i jest wsciekla ze tak sie daje wykorzystywac, a tutaj proponują 300 zl za miesiac, posralo ich

Gość kurde.. no
mi wczoraj zaproponowali 1100 zl na umowe zlecenie w biurze marketingu dosc dobrze funkcjonujacej firmy.. zreszta czesciowo utrzymwanej z budżetu :( i jeszcze ponoc mieli 170 zgloszen, choc w ogloszeniu faktycznie nie było wynagrodzenia chyba nikt z tych osób nie spodziewał sie takich warunków. Dzis mają dzwonic moze (0,25% szans) .. ale nawet jesli to nie przyjme tej pracy.. mam wrażenie ze moj czas i doswiadczenie sa wiecej warte. Dobrze ze nie mam noza na gardle i nie musze teraz pracowac. a za 300 zł to juz jest jakies mega przegiecie.. takie sie czasy paskudne porobiły... szukaja kogos kto nie ma wyjscia zeby to wykorzystac :( Mozesz zalozyc... zakladam ze nie wiesz o czym piszesz.. uczciwie w swojej firmie? Conajmniej 20% dochodu na US i do tego ZUS.. fakt, przez dwa lata nizszy.. ale dwa lata to nie jest bardzo duzo na rozwiniecie dzialalnosci od 0 .. Prowadzialm firme 3 lata i odnosze wrazenie ze w okól rózne firmy i instytucje tylko czekają jak sie podłaczyc do mojego ciezko zarobionego strumyczka pieniedzy :(

Gość erewrererrtrtrt
mojej mamie wychodzi 200 zl na tydzien i jest wsciekla, miesiecznie jakies 800 zl a ile sie napracowac musi przy jednym dziecku, a tutaj dwojka, a tutaj proponuja 300, chyba zawolam mame i jej to pokaze, dostanie zawalu :D

Nie dziwcie się że takie wynagrodzenia jak ja chciałem zatrudnić na umowę o prace to drugie tyle musiałem podatków zapłacić za pracownika

Gość GretaBarboo
w tym kraju to odnoszę wrażenie, że są tylko 2 opcje: 1. uczciwa praca za nieuczciwe wynagrodzenie 2. nieuczciwa praca za uczciwe wynagrodzenie

Gość erewrererrtrtrt
ogloszenie jest caly czas aktywne, zostalo dodane dzisiaj ;)