Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika is KUL!!!

Co zrobiliście będąc dziećmi, czego żałujecie?

Polecane posty

Gość Monika is KUL!!!

Ja utopiłaM 2 małe kotki - wsadziłam do worka i wrzuciłam je do jeziorka. Kamieniem kiedyś zabiłam wronę i podpaliłam szczeniaka. Głupio się teraz czuję z tym. Robiłyście coś takiego jak byłyście dzieci?

Gość Vonnnnnn Heeeee;
Podpalałam biedronki lupom.

Gość sdg
nie uczyłam sie w szkole ang i teraz sama musze sobie opłacać lekcje :P

Gość kapcie wełniane
łapałam motyle ,wkładałam do słoika i zakręcałam szczelnie zakrętkę hehehe z bratem łapaliśmy żaby i brat je pompował pompką do rowerów aż pękły :p mój dziadek miał gołębnik-kiedyś sie tam zakradłam,powybierałam jajka,rozłupałam skorupki,wyjęłam małe gołąbki,położyłam je na dachu pokrytym papą(było lato,papa aż skwierczała z gorąca) i nakryłam je....tamburynem. :/

Gość prawictwo pospolite181
niczego nie żałuje . Jesli robiłem jakieś błedy, to było nieswiadomie .

Gość prawictwo pospolite181
zwierząt raczej nie męczyłem . Poza kilkoma martwymi muchami.

Gość najlepiej szczerze
Gwizdnęłam ciotce jakies pieniadze, które miała ukryte w dziwnym miejscu a pokazał mi je kuzyn i kupiłam sobie coś z pewexu. To był smak który do dziś pamiętam. Multivitamina, snickersy .

raz podpalilam slimaka, zabilam muche - chcialam ja uratowac ale mi nie wyszlo, znalazlam 3 male piskleta ( wroble ) jednego przez przypadek rozdeptala moja kolezanka, drugiego zabral mi kolega i chyba utopil - nie wiem, nie widzialam - rylam (plakalam)chyba kilka miesiecy po ich stracie codziennie rano slyszalam 2 ptaki ktore tak cholernie rozpaczaly - pewnie szukaly swoich malych dzieci :(

Gość ja pachnę..
kurcze masakra!!ja jedyne czego żałuję to to że wyrwałam kartkę z pamiętnika na której mama napisała jakiś wierszyk i był tam jeszcze rysunek , nie pamiętam jaki:( to było jakieś 20 lat temu, pamiętnik mam ale tej kartki nie:( ehh jakaś głupia sprzeczka, wkurzyłam się i wyrwałam, bo widziałam ile pracy w to włożyła.....

Gość dziewczyna po awf...
podpaliliśmy bezdomnego psa z kolegami graliśmy żabą w piłkę, pompowaliśmy je aż pękły

Gość kjtuigi
Nie załuje chyba. Zabijałam motyle tzn tarlam im skrzydełka az stawały sie slabsze i zakopywałam, robilismy "groby" , kijem atakowalam żaby, zabilam ich sporoo. Co tam jeszcze bylo...Norma bylo lapanie much i zabijanie, trzymanie robakow, biedronek w sloiku bez powietrza-a jak to capilo potem...ble

Gość kjtuigi
I wyjmowalam slimaki ze skorupek ;) ale z drugiej strony przygarnelam malego kociaka i sie nim opiekowałam, rannego gołebia zaprowadzilam do weta i nakarmiłam , trzymalam go kilka dni w kartonie, ktoregos dnia wyfrunal sobie :o przezywalam to bardzo:(

Gość niee wieem
ja nic szczególnego nie robiłam tylko raz kiedy kuzyn przygarnął jaszczurke polna ja po 3 tygodniach dałam jej trutke kuzyn był załamany i wyniósł ją na pole i codziennie patrzył jak wysycha na słoncu :D

Gość wyruchalem kota sasiadki
aż się spierdział :-0

Gość az sie spierdzial
Hahaha smieszne

Gość dotkenal psa tam gdzie
ja dotykałam psa wujka chrzestnego po jajach :( przyłapali mnie na tym...taki wstyd, od tamtej pory uznali mnie za wariatke

Gość o jejku to bardzo smieszna
Historyjka z tym kotem

Gość adibi
robilam fatality chrzaszczom majowym...wyrywanie "kregoslupa"...oprocz tego zawsze szanowalam zwierzeta...i chyba nie zrobilam wiecej nic glupego

każdy chyba w dzieciństwie robił coś głupiego.

Gość nie, nie każdy
tylko psychiczni smarkaci sadysci mogli robic to co wy jak mozna palic i topic zwierzeta? nie jestescie ludzmi

no przyznaje to była przesada ale to tylko zwierze.

to z tymi zwierzętami w pierwszym poście jest tak popierdolone, że to musi być prowo, skopałabym Twoich rodziców, że pozowolil, żeby w Twoim smarkatym łbie w ogóle sie zrodziła taka myśl. :O

Gość ania z kielieckiego....
straszne co robiła dziewczyna po awf

Gość Szczeniakiem byłam
Braliśmy robaki z takimi długimi nogami i je wyrywaliśmy aż zostawały bez nóg :D ŚLIMAKI karmilismy i trzymaliśmy w kartonach :) braliśmy kartony z pobliskiego sklepu mięsnego i robiliśmy sobie domki na całym podwórku ludzie chodzili i się z nas śmiali :D

Gość nie mow, wiem szkoda faceta
rozdzielalam sexujace sie zaby, a tak to opiekowalam sie zwierzetami, co chwile przyprowadzalam do domu bezdomne pieski i szczeniaczki, zajmowalam sie zranionym ptaszkiem, zabralam jeza z ulicy by go nie rozjechalo auto.

Gość Szczeniakiem byłam
Spuszczaliśmy też powietrze z kół z aut zapałka :D Dzwonilismy po domofonach do dziadków i mówiliśmy że mamy do sprzedania kg mrówek :D

Co do psa to nie rozumiem, i nie zrozumiem, i zajebalabym. Ale zaby? Zab mi nie szkoda, nie lubie ich, brzydzą mnie, zeby nie powiedziec, ze sie boje;P Jak tylko widze, to od razu zawał serca.

Gość Szczeniakiem byłam
O ja też trzymałam na strychu pisklaki i gołębie.

Gość Pryzmat prawdy
dziewczyna po awf. Ale nie kazdy podpalal psa. Nie mow tego publicznie bo ktos ci krzywde zrobi. A w ogole to rodzice nie mowili ci zeby takich rzeczy nie robic, czy tez podpalali ??