Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusis

Czy można tak zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość agusis

Witam wszystkich. Wiem, że kiedyś był założony wątek w takiej sprawie ale jednak nie dowiedziałam się, czy można zajść w ciążę poprzez pobranie z prezerwatywy spermy i wstrzyknięcie ją sobie. Proszę nie wpisać głupich pytań i odpisać na temat poważnie. Jestem już mam 2,5 rocznej dziewczynki ale ja bym bardzo chciała mieć drugie dziecko za to mojemu mężowi się nie spieszy... Wiem, że są inne sposoby ale niestety na mojego męża nie działają.... Bo choć będę na niby brała tabletki to on tak będzie miał prezerwatywę...

Gość Mniej lub więcej
pewnie jakaś szansa na zapłodnienie jest i w ten sposób

Szansa jakaś jest ale mała. Prezerwatywy wyściełane są substancjami plemnikobójczymi

Gość agusis
Nie wszystkie mają środek plemnikobójczy. My używamy teraz delay passante i wyczytałam że one takiego środka nie zawierają.

Gość ziuta oj
Nie rozumiem jak można wrobić partnera w dziecko. Takie decyzje podejmuje się razem, szuka kompromisów. Gdybym sama zafundowała mężowi taki prezent, podejrzewam, że jego zaufanie do mnie zmalałoby do 0. Ale przecież co Ciebie to obchodzi. Ty chcesz mieć dziecko, macica się siekła, chooj z facetem. O przepraszam, dawcą spermy, bo w ten sposób zamierzasz go potraktować. Porażka.

Gość hjsfkjdsfk
a nie lepiej przedziurawic gumke przed stosunkiem, nawet nie zauwazy. moze nie chce bo ma dosc zapierdalania na takich nierobów jak ty. co do pracy nie chce sie isc

Gość agusis
Darujcie sobie takie odpowiedzi.. Nie znacie mojej sytuacji.

Gość zmeczonamamawychowywaniem
pewnie do pracy nie chcesz isc

Gość agusis
A nie pomyślałyście czasami, że szef mógłby mi dać ultimatum albo zajdę w ciąże i będę na L4 albo mam sobie szukać innej pracy? A ja szukam pracy od września 2012 roku i nic nie znalazłam...

Gość asdcfbgnhjmk
Ale to nic nie zmienia. Bo w dalszym ciągu robisz krzywdę facetowi