Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLINA2015

Arte Alu 3x3

Polecane posty

Gość KAROLINA2015

Cześć dziewczyny jest w czwartym miesiącu , wiem że to za wcześniej na szukanie wózka ( koleżanka mówiła mi że to przynosi pecha ) ale szukam wózka Słyszałam dobre opinie o Tako i Adborze zastanawiam się jaki wybrać . Zadzwoniłam do nich odebrał facet mimo , że facet naprawdę się znał chyba kupię Art Alu .... ale co wy na to... pomocy :)

Gość lidka8052
Hej. Masz jeszcze sporo czasu:) kupujac wózek pomysl o tym, aby był przede wszystkim lekki i dobrze sie prowadził.

Gość susa121212121
Sama musisz wybrać , na rynku jest mnóstwo propozycji Słyszałam że Adbor jest ok , ale lepiej poczytać coś więcej .

Gość lila20000
Ja mam ten wózek tylko zwykły Arte 3x3 ADBOR nie Alu i jest ok, jeździmy juz jakis czas i wszystko sprawnie działa:) Ogólnie wózki trzyfunkcyjne są bardzo fajne, bo kupujesz jeden, a masz kilka możliwosci wykorzystania.

Gość Dżem is my life
Ja mam adbor i jest do kitu. Model zipp taki sam jak arte tylko fotelik kupiliśmy osobno także też 3 funkcyjny. Nie polecam- zmiana gondoli na spacerówke lub fotelik jest tragedia- czasem we dwóch z mężem nie mogliśmy wypiąć wózka żeby zmienić. Jest ciężki, mało zwrotny. Przednie koła są nie proporcjonalne do tylnich. Generalnie za te pieniądze ok. 800 900 zł nie wiem ile teraz kosztuje można mieć coś o wiele lepszego np tako. Poza tym ułożenie torby na dole to też tragedia nie na te stronę co trzeba. Gdybym mogła cofnąć czas nie kupiłabym tego wózka.

Gość Dżem is my life
Ja mam adbor i jest do kitu. Model zipp taki sam jak arte tylko fotelik kupiliśmy osobno także też 3 funkcyjny. Nie polecam- zmiana gondoli na spacerówke lub fotelik jest tragedia- czasem we dwóch z mężem nie mogliśmy wypiąć wózka żeby zmienić. Jest ciężki, mało zwrotny. Przednie koła są nie proporcjonalne do tylnich. Generalnie za te pieniądze ok. 800 900 zł nie wiem ile teraz kosztuje można mieć coś o wiele lepszego np tako. Poza tym ułożenie torby na dole to też tragedia nie na te stronę co trzeba. Gdybym mogła cofnąć czas nie kupiłabym tego wózka.

Gość gość 258
Ja mam ten wózek już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona, kupiłabym go ponownie, jest bardzo zwrotny, w miarę lekki (mam wersję alu), w dodatku dobrze się go składa. Przed kupnem czytałam o nim różne opinie np że przednie koła odpadają i tak naprawdę nie wiem co by trzeba było robić żeby tak się stało. Jednym minusem dla mnie jest to że rącza nie jest przekładana

Gość gość
ja mam Adbor Arte Alu i teraz jestem na etapie spacerówki. Jestem zadowolona. Jest zwrotny lekki ma dobra amortyzacje i mysle ze dziecku tez jest wygodnie

Gość gość
witam mam pytanie czy w tym wózku jest możliwość zdjęcia budy i wyprania jej?