Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dieeeettttkkka

czy dobrze wyglada

Polecane posty

Gość dieeeettttkkka

ta dieta ? jestem na diecie ŻM zjadłam na śniadanie 3 kromki chrupkiego pieczywa z "pastą" z połowy jajka, 1,5 łyżki ryżu i łososia wędzonego ok 20-30g + gorzka herbata na 2 sniadanie serek 7 zbóż bakomy ze sliwka na obiad grachamke, 1 jajko na twardo, 2 plasterki wedliny chudej, mala marchew surowa i troche ryżu ok 2 łyzek. gorzka herbata zamierzam zjesc ok, 18 płatki kukurydziane z mlekiem 2% i otrebami a o 21 jabłko. dzis jako takiego obiadu nie mam wiec jest to co jest. niektorzy pewnie uwazaja ze to duzo ale porównujac z moim jadłospisem sprzed 4 dni to jest 1/4

Gość dieeeettttkkka
oczywiscie do grachami jadlam ogórka surowego

Gość dieeeettttkkka
przepraszam chodziło o grahamke

To ja napisze swoją dzisiejszą dietę (zaznaczam, że staram sie schudnąć parę kilo, choć nadwagi wg BMI nie mam) śniadanie: 2 kanapki z pełnoziarnistego pieczywa ze schabem, pomidorkem i sałatą 2 śniadanie: pól dużego jogurtu naturalnego z płatkami z błonnkiem obiad: 10 pierogów z kapustą i talerz barszczu podwieczorek: 5 naleśników z serem kolacja (teraz): 4 x Żubr + Chipsy 225g + wafelek(50g) Co sądzicie? Dobra dieta? Myślę, że więcej niż 4000kcal nie ma, więc nie ma tragedii, waga powinna iśc powoli w dół, od jutra rezygnuję z piwa, chipsów i słodyczy

Gość dieeeettttkkka
'ja taki jadłospis miała przed dieta.. :D no może tyle piwa nie piłam ale za to coca cole ;p