anoonimoowa 0 Napisano Luty 27, 2013 witajcie, ostatnią miesiączkę miałam 20 stycznia, trwała ona jak zawsze tydzień, po tygodniu dostałam znów, 3/4 dniowe krwawienia. teraz jest juz 27 luty, a miesiaczki nie ma. powinnam liczyć od tej która była 20 stycznia czy tym kilkudniowym krwawieniu? bo juz sama nie wiem czy mi sie spoznia czy nie. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoo12345 0 Napisano Luty 27, 2013 musisz liczyć to krwawienie. ale ile lat już masz miesiączke? bo powinnaś iść do gina.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anoonimoowa 0 Napisano Luty 27, 2013 miesiączke mam już ok 8 lat, wczesniej miałam problemy z torbielami, lekarz powiedział, że już niby wszystko ok, miesiaczki od kilku miesiecy miałam dość regularne, a teraz coś takiego, więc zgłupiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoo12345 0 Napisano Luty 27, 2013 udaj się do lekarza, on najlepiej będzie wiedział co z tym zrobić. Bo być może znów zaistniał jakiś problem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anoonimoowa 0 Napisano Luty 27, 2013 byłam ! powiedział, że wszystko jest ok, żadnych torbieli, ani nic .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoo12345 0 Napisano Luty 27, 2013 no to czekaj :) okres na pewno przyjdzie.! Nie martw się za wiele bo od stresu może się spóźniać. Musisz być cierpliwa, bo być może przez to krwawienie teraz dostaniesz później, a jak lekarz powiedział, że jest okej to wszystko będzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoo12345 0 Napisano Luty 27, 2013 mnie się spóźnia już 11 dzień, ale staram się zachować spokój i nie denerwować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anoonimoowa 0 Napisano Luty 27, 2013 ten stres to najgorszy doradca:) a bierzesz ciąże pod uwage ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoo12345 0 Napisano Luty 27, 2013 no właśnie nie wiem czy brać pod uwagę... z jednej strony niby to nie możliwe żebym w ciąży była, ale jakieś ryzyko zawsze istnieje ;/ mam nadzieje, że to nie ciąża bo trochę młoda jestem ^^ ale tak ogólnie to ciągle teraz choruję, ciągle zmienia mi się waga bo mam pewne problemy już z utrzymaniem normalnej wagi ( początkowa faza anoreksji ) i dużo się stresowałam, to biorę jako przyczyny opuźnienia się miesiączki.. W każdym bądź razie mam nadzieje, że to nie jest ciąża. jak nie dostane w ciągu tygodnia ide po test jak będzie negatyw gin obowiązkowo, jak pozytyw to będę miała załamke. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anoonimoowa 0 Napisano Luty 27, 2013 Bardzo możliwe, że przez spadek wagi Ci sie spóźnia. Ja też biore pod uwagę ciąże, raz się nie zabezpieczyliśmy , jednak robiłam test kilka dni temu, i wyszła jedna, bardzo jasniutko-rozowa kreska, więc mam nadzieje, że to jednak nie ciąża. trzymajmy kciuki zeby było wszystko ok, bo zaczynam już sie przyzwyczajać do roli matki;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoo12345 0 Napisano Luty 27, 2013 ja tam na pewno jestem za młoda na matkę więc razem z Tobą trzymam kciuki i liczę, że w końcu dostaniemy ten okres :D Najważniejsze wsparcie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anoonimoowa 0 Napisano Luty 27, 2013 Jasne ! Daj znać jak dostaniesz ;) ja też jestem za młoda, mam dopiero 22 lata niespełna ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoo12345 0 Napisano Luty 27, 2013 okej dam znać! ty również powiedz jak tylko się pojawi! a miałam już nawet takie bóle jak podczas okresu, ale nic nie ma.. Ja jestem młodsza od Ciebie, u gina jeszcze nigdy nie byłam i szczerze mówiąc boję się pierwszej wizyty. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anoonimoowa 0 Napisano Luty 27, 2013 nie ma się czego bać, ginekolog nie gryzie, tymbardziej, jak wspolzyjesz, to powinnas sie do niego udać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoo12345 0 Napisano Luty 27, 2013 no udam się w najbliższym czasie. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoo12345 0 Napisano Luty 28, 2013 dzisiaj dostałam okres :D taka szczęśliwa.!! :D tylko nie wiadomo czy to nie krwawienie :d się okaże. a u Ciebie jakieś oznaki widoczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anoonimoowa 0 Napisano Luty 28, 2013 szczęściara! ja nadal czekam.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoo12345 0 Napisano Marzec 11, 2013 i jak tam ? dostałaś? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach