Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskarada 888888

przyjaciolka zlodziejka

Polecane posty

Gość maskarada 888888

tak w skrocie,przyjaznilam sie pare lat z jedna osoba,mieszkamy blisko siebie wiec czesto odwiedzalysmy sie i spedzalysmy czas,jednak niedawno dowiedzialam sie od paru osob ze moja przyjaciolka to zlodziejka,okradla jedna osobe,gdy u niej pracowala:O nie chce zdradzac szczegolow ale narazila ta osobe,niebogata zreszta na duze koszty:O bylam w szoku gdy sie dowiedzialam,bo mialam ja za osobe uczciwa i prawdomowna,od chwili gdy sie dowqiedzialam (a bylo to 1,5 mca temu)napisalam jej tylko smsa ,ze wiem jaka jest i ze sie nie spodziewalam tego po niej..nie odpisala i nie widuje jej ..brakuje mi tylko naszej przyjazni ale mam w pamieci to ze jest zlodziejka...co robic?

Gość maskarada 888888
nikt sie nie wypowie?

Gość miałam tak z przyjacielem
też mnie olał gdy mu powiedziałam wprost...

Gość tupacz
każdy człowiek traktuje każdego innego człowieka inaczej. Może było tak, że wasza przyjaźń z jej strony była serio szczera, ale nawet gdyby tak, nie da się tego odbudować, bo taki sms mógł ją bardzo zaboleć (i pewnie tak właśnie zabolał).

Gość maskarada 888888
a mi bylo przykro jak ludzie pytali czemu zadaje sie ze zlodziejka?czy nie stac mnie na normalna przyjaciolke i sugerowali ze moze jestem taka sama:O to mnie zabolalo..ale brak mi naszej przyjazni,myslicie ze jest ona jeszcze mozliwa?

Gość ja się wypowiem
jak to co robić? założyć o tym temat na kafe :)

Gość maskarada 888888
Własnie z przerażeniem odkryłam, ze w schowku na posciel brakuje mi złotych obrączek odlożonych na czarna godzinę :(

Gość maskarada 888888
podszywie spadaj:O myslalam ze ktos normalny wypowie sie,ale pomylilam sie niestety

Gość maskarada8888
moze dzis ktos wypowie sie?