Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shuya

promocja strony internetowej

Polecane posty

Gość shuya

Witam, niedawno założyłam sklep internetowy. Chciałabym go wypromować w internecie, aby jak najszybciej zdobyć klientów. Jakie działania można podjąć w tym celu? Czy konieczne jest wynajęcie agencji, czy jest coś co mogę sama zrobić? Jeśli agencja to możecie polecić jakąś z Krakowa?

Gość aghysir
Jest kilka działań składających się na promocję : kampania linków sponsorowanych, optymalizacja strony internetowej, pozycjonowanie stron, prowadzenie blogów i funpage'ow firmowych. Można się zwrócić do agencji marketingowej aby zajmowała się całością, lub można część działań podjąć się samemu. Polecam agencję AmbNetMedia, są tani i skuteczni. jeśli chcesz trochę oszczędzić, możesz poprowadzić swojego bloga/stronę samodzielnie; natomiast pozycjonowanie zdecydowanie należy pozostawić tym co się na tym znają, aby nie zrobić sobie kreciej roboty:)

Gość shuya
super, dzięki za pomoc. napisałam do nich i do trzech innych agencji z krakowa. jeszcze się zastanowię która wybiorę, muszę przyznać że oferta AMB jest całkiem konkurencyjna. Na efekty tych wszystkich zabiegów niestety trzeba dosyć długo czekać..

Gość kfk3
Aby firma szybko się rozwijała, warto inwestować w jej promocję. Najlepszym rozwiązaniem jest wykorzystanie usług w zakresie reklamy Lublin. Jest to dobry sposób na poprawę pozycji firmy. https://reklama-lublin.pl/