Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkę zestresowana

długie ale rzadkie włosy - jaką metodą je zagęścić?

Polecane posty

Boję się, żeby nie wypadły mi te co są, bo wtedy będzie TRAGEDIA

Gość vn
obetnij te dwa włosy na krzyż...jak to okropnie wyglada jak dziewczyny maja takie rzadkie włosy...a jak jeszcze zrobia kitke i lezy im ten mysi ogon na plecach,fujjj

ale wlasnie chodzi o to ze rzadkie dopiero mam teraz, po ciązy i porodzie, wczesniej byly ladne. i nie pasuja mi krótkie włosy, chcę mieć długie i gęste

Gość thgfd
najbezpieczniejsze są ponoć ultradźwięki?? chyba że chcesz tylko takie jednorazowe taśmy?

Gość pomocna mam nadzieje ;)
z tego co czytam tez bym powiedziala ze ultradzwieki sa ok. ale uwazj na podroby! poczytaj sobie watek przedluzanie wlosow, tak naprawde to o to samo chodzi. im delikatniejszy sposob przedluzania, tym lepsze tez dla zageszczania

Gość ejnoo
zapytaj fryzjerke zaufana jakas, niech cie obejrzy na zywo

Gość wiosnaachtoty1
możesz troche skrócić ,ale jesli jest Ci lepiej w dugich to nie jakoś radykalnie ,ale np jak masz do łopatek to obetnij za ramiona. dbaj o nie , nakładaj odżywki jakieś dobre i zregenerują się za jakiś czas ;) zagęszczą sie też ale wiadomo ,że na to trzeba wiecej czasu tzn az nowe odrosną :) Zrób odzywke z cebuli pare razy bardzo pomaga na wypadanie włosów

Gość wiosnaachtoty1
z zageszczania włosów Ci nie polecam . moja koleżanka sobie zrobiła i połowa jej wyleciała, ma jeszcze gorsze niz miała. To bardzo niszczy włosy , bardziej niż farbowanie itd

nie no nie mówcie mi że wypadną moje resztki włosów :(((((( ultradźwięki hmm no zajrzałam na wątek o przedluzaniu wlosow na kafeterii i z tego co rozumiem jedyne ultradzwieki oryginalne robi Great Legths?? pomocna mam nadzieję ;) dobrze myślę? i one nie obciaza mi wlosow znacznie?

tak to prawda, już nie chciałam pisać bezpośrednio żeby za reklamę tego nikt nie uznał, ale nie słyszałam o nich złęgo słowa. No, oprócz jednego - nie są tani ;) więc jeśli masz pieniądze sprawdź sobie ich stronę, faceboka.. napisz do nich, bo na pewno pomogą

no właśnie przed chwilą ich polubiłam na facebooku ;) ten album ze zdjęciami metamorfoz - rewelacja... dzięki za info, na pewno się zainteresuję :)

;)) sama o nich myślę, ale musiałąbym przyoszczędzić dużo;) jednak wiem że warto

Gość imitation of life
Obciąć, masz mało włosów, bo za długo chodzisz z bardzo długimi włosami.

Gość Olga21212112
nie zageszczaj włosów dobrze radze. Może na poczatku efekt jest fajny tylko co potem?

Gość wjosenka
jesli zrobisz to dobra metoda i nie pozalujesz pieniedzy to nie wyrzadzisz szkody dla wlosow, tylko nie doczepiaj ich za duzo

Gość akdla mniee
zageszczenie wlosow to dobry pomysl, jesli chcesz miec koniecznie dlugie. zawsze mozesz skrocic a potem przedluzyc i zagescic hahah nie to chyba bez sensu:Pzdecyduj sie na dobry salon, dziewczyny chodzace po domach moga pomoc ci sie pozbyc reszty wosow ktore ci pozostaly :/

Gość gość
ja korzystam z preparatów dostępnych na stronie http://luciano.com.pl/ i zawsze za ich pomocą udaje mi się uzyskać pożądany efekt bujnych włosów dlatego mogę śmiało wszystkim polecić produkty dostępne w tym sklepie :)

Gość gość
Kiedyś mialam obsesję na punkcie swoich włosów,bo też były rzadkie,wkręciłam sobie że zazaz mi wypadną i będe miała łyse placki. Dermatolog mnie uspokajał,ale widział że się tym przejmuję więc dał mi skierowanie na pantonogram (takie badanie,gdzie lekarz wyrywa ci po kilka włosów z różnych miejsc na głowie i bada ich cebulki pod mikroskopem) dosyć drogie,bo miałam je robione jakieś 7 lat temu i koszt wtedy około 250 zł. ale się uspokoiłam,bo wyniki były w normie,a lekarz powiedział tak: ma pani zdrowe włosy,wyłysienie pani nie grozi ,taki rodzaj i lepszych raczej mieć pani nie będzie. Dziś jestem spokojna i nawet je polubiłam

Gość gość
mi wlosy zaczeky wypadac 4 lata temu , na dzien dzisiejszy czolo sie powiekszylo o jakies 3 cm przeswity , pod swiatlem widac glace. mysle o przeszczepie

Gość gość
wcierac sperme ....

Gość Iguanka222
Ja stosuję zagęszczacz do włosów DrHair, wiadomo efekt jest tymczasowy, ale u mnie spokojnie utrzymuje się przez 8 h pracy. Tutaj http://drhair.pl/produkty/ możecie poczytać jak on dokładnie działa.

Gość gość
po co ci bylo dziecko? wiadomo ze ono niszczy kobiete i malzenstwo

Gość gość
Ja zagęszczam włosy metodą flip in :) Kupuje takie włosy specjalnie, zamawiałam je na http://europe-hair.com/ i to się bardzo prosto zakłada, no może z 3-4 minuty to trwa i poczesaniem ich już :) I na codzień bez problemu je można nosić.

Gość Morinaka
Według mnie najlepszą metodą zagęszczenia włosów są mikrowłókna. Sama z nich korzystam i na prawdę świetnie to wychodzi :) Polecam Ci przejrzeć te produkty http://lucianohair.pl/12-kmax-zageszczanie-wlosow i poczytać a na pewno wybierzesz coś co Ci podpasuje i sprawi, że będziesz miała gęstsze włosy :)